E-handel på Ucommerce

Lätt, flexibel och du är snabbt igång med en e-handelslösning med Ucommerce

Med Ucommerce kan du anpassa din e-handelslösning efter dina specifika önskemål, och oavsett hur många siter du har hanterar du de enkelt i en plattform. Toxic har även tagit fram en accelerator ​som gör att du inte behöver börja på noll, utan du har redan de grundläggande delarna på plats som gör att det går snabbare för dig att ta din e-handel ut på marknaden. Ucommerce är precis som Umbraco en väldigt användarvänlig och flexibel plattform som är enkelt att integrera med andra affärssystem.

Headless CMS

Ett vanligt CMS-verktyg består av en del för att spara och hantera innehåll och en del som presentera innehållet grafiskt. Ett Headless CMS sköter enbart innehållshanteringen. Vi jobbar framförallt med Umbraco som CMS-verktyg och eftersom Ucommerce är förberett för just Umbraco är det en perfekt match att låta plattformarna arbeta tillsammans. När man har en headless lösning behövs ett API för att kunna hämta informationen man vill visa på siten, Ucommerce har därför arbetat fram ett kraftfullt API som enkelt går att integrera mot andra system, såväl affärssystem som PIM-system som olika betalningslösningar.

Allt du behöver för din merförsäljning

Ucommerce hjälper dig att hantera dina marknadsföringskampanjer enkelt på en plats och möjliggör spridning till flera kanaler. Du kan använda dig av funktioner som up-sell och cross-sell för att öka värdet på varukorgen och mervärdet för kunden. Det är också enkelt att få ranking och reviews på dina produkter. Du kan också jobba med tidsinställda kampanjer, rabattkoder på produkter eller på ett helt köp och mycket mer. Har ni flera säljkanaler men vill kommunicera olika budskap är det inte heller några problem att särskilja för dig som administratör. Det gör du enkelt med tydliga översiktsvyer för både dina produkter och ditt innehåll.

Ucommerce e-handel

  • Toxic Ucommerce Accelerator
  • Användarvänligt
  • Förberett för smidigt SEO arbete
  • Definiera dina behörigheter
  • Cloudbaserad lösning
  • Arbeta med produktrelationer för merförsäljning
  • Omnichannel 
  • Förberett för flera integrationer mot t.ex. Pyramid, Visma och Monitor
  • Säkra betalningslösningar med PayEx, Nets, Svea, Klarna med flera

 

Till våra kundcase

Kom i kontakt med oss

Vägen till en stark digital närvaro. Vet du inte var du ska börja? Det vet vi.

Klicka här

Tack för att du tog första steget!
Vi tar nästa steg och hör av oss till dig.

Det är här ditt nya projekt börjar.

Ge oss lite kött på benen kring vilken typ av projekt det gäller så hör vi av oss inom kort.

Beskrivning av projekt

Dina uppgifter
Oj, nått gick fel! Kolla så alla fält blev korrekt eller kontakta oss via kontaktsidan.