Utbildning i Sociala Medier

Känner du och dina kollegor er vilsna i alla begrepp, kanaler och funktioner som tycks förändras varje dag? För oss är det en del av vardagen, vi finns här och hjälper dig komma igång.

Tre av fem personer använder sociala medier dagligen, därför är det många gånger ett strategiskt bra beslut att som företag eller organisation synas där. 

Skräddarsydda utbildningar

Står ni i startgropen för att komma igång med ert sociala medier arbete, vill ni få hjälp att utvärdera och analysera ert befintliga arbete eller ta det till nästa nivå? Ni kanske har tagit beslutet att helt fokusera och fördjupa er kunskap inom LinkedIn? Eller så behöver hela marknadsavdelningen få mer kunskap om de kanaler som finns och att arbeta med sociala medier. Oavsett ert behov så skräddarsyr vi ett upplägg som baseras på er kunskapsnivå och vilka mål ni vill uppnå. Först börjar vi med att tillsammans identifierar de behov ni har och sätter upp utbildningen efter det. 

Vi erbjuder utbildningar med strategiskt eller praktiskt fokus för att ger er kunskap i hur ni arbetar effektivt och slagkraftigt i sociala medier. Vi ger er förutsättningar för att skapa relevant och engagerande innehåll. Hur ni prioriterar kanaler, mäter och följer upp era insatser.

Efter utbildningen har ni verktygen för att arbeta med era sociala medier på ett optimalt och relevant sätt för att nå era verksamhetsmål.

Exempel på områden:

  • Varför är sociala medier viktigt - Hur kan du integrera det i din marknadsplan 
  • Kanalerna, vad skiljer dem åt, hur ser målgrupperna ut - Vilka ska du arbeta med
  • Underlätta för din organisation genom ett definiera er interna arbetsprocess
  • Skapa och arbeta med kampanjer - Från idé till publicering och uppföljning
  • Strategier för dina sociala medier - Hur sätter du mål för respektive kanal
  • Vilken kanal passar bäst för din försäljning - Hur kan du arbeta strukturerat med det
  • Vilka nyckeltal finns det, vad betyder dom- Vilka ska du använda
  • Uppföljning & Utvärdering - Hur kan du analysera resultaten
  • Publiceringsverktygen - Hur ska du jobba
  • Storytelling - Hur skapar du innehåll som engagerar

 

Bloggtips: Så optimerar du din företagssida på LinkedIn

Webinar: Kom igång med LinkedIn

Kontakta oss så berättar vi mer!

Idag vet vi att Sociala medier har en betydande roll i hur du kan bygga ditt varumärke och få konvertering. Vi hjälper er att komma igång eller komma vidare, ni bestämmer. Vi erbjuder heldags- eller halvdagsutbildningar hos er eller hos oss.

Till våra kundcase