Kommunikation & Content

Kraftfull kommunikation som gör skillnad - med budskap som skapar känslor och driver konvertering.

Vi erbjuder dig hjälp att förenkla livet för den du interagerar med. Det är en av guldkanterna med att få jobba med digitalisering – att göra människors vardag lättare och roligare genom att skapa enkelhet, tillgänglighet och snabbhet i digitala redskap.

Effektfullt innehåll

När vi arbetar med dig utgår vi från ditt varumärke, behov och målsättningar. Baserat på din grafiska identitet skapar vi kommunikation som bygger varumärke, förmedlar känslor eller driver konvertering - naturligtvis beroende på vad du är ute efter. Ska kommunikationen i första hand sälja en produkt, informera om en tjänst, skapa dialog eller väcka nyfikenhet och uppmärksamhet?

Tillsammans reder vi ut vad syftet med kommunikationen är. Utefter det skapar vi content som hjälper dig att berätta din historia för dina kunder. Innehållet blir bäst om vi har ett nära samarbete under hela processen. För vet du en sak? Världen är full av dålig kommunikation och tråkiga budskap. Men det positiva är att vi tillsammans kan skapa kraftfull och effektiv kommunikation med budskap som gör skillnad. För att göra det behöver vi lära känna dig och din bakgrund. Men viktigast av allt, vart du ska!

Informationsstruktur

En viktig aspekt att fundera över är på vilket sätt du vill att din målgrupp ska agera när du kommunicerar. Vill du att kunden tar kontakt med dig eller är syftet att lämna så pass mycket information att du minskar kundens behov av personlig kontakt? Dessa aspekter avgör hur vi väljer att kommunicera åt dig. Bra kommunikation handlar om visuell helhet, rubriksättning och texter, men också om möjlighet till en snabb och effektiv dialog. Det handlar om informationsstruktur och funktionalitet. Det gäller med andra ord att ta reda på vad mottagaren förväntar sig - för att möta personen bakom och presentera innehåll i rätt form och på rätt plats.

Vi hjälper dig gärna med

  • Informationsstruktur som är logisk för mottagaren
  • UX-design baserad på grafisk identitet och en bra användarupplevelse
  • Texter som presenterar verksamhet, tjänster och produkter
  • Bildmaterial och fotografering
  • Kreativa och effektiva kampanjer

Skapa synergieffekter

Varför uppfinna hjulet två gånger? Bra och effektiv kommunikation kan och ska återanvändas. Det innebär att om vi skapar nytt content i form av texter, bilder, information eller berättelser till er webbsida hjälper vi er samtidigt att återanvända och sprida kommunikationen i andra kanaler. Att återanvända kommunikation i flera kanaler skapar en kommunikativ helhet som stärker varumärket. Naturligtvis anpassar vi och optimerar budskapet efter varje given kanal för bästa effekt. Ett axplock av den kommunikation som vi kan hjälpa dig med; PR-arbete och nyhetsbrev, kampanjer i sociala medier, säljmaterial, mässkommunikation och exponering vid events.

Bloggtips: Vad är content marketing?

Till våra kundcase