Foto

Särskilj dig från dina konkurrenter med hjälp av pricksäkra budskap som förmedlar känslor och skapar engagemang.

Idag möts vi av tusentals budskap per dag utan att ens reflektera över det. Det betyder att din marknadsföring är beroende av att du lyckas sticka ut och beröra dina mottagare, oavsett hur du väljer att kommunicera. För en sak är säker, bra kommunikation förmedlar känslor och skapar engagemang. Och med hjälp av foto och film är det lättare att skjuta prick, rätt in i din målgrupp.

Fotografering

En bild kan säga mer än tusen ord och har länge använts för att skapa känslor. Men aldrig har det väl varit mer aktuellt än nu? I dagens marknadsföring är bilder centrala, till stor del tack vare sociala medier som fungerar som budskapsspridare för både företag och privatpersoner.

En bra och genomtänkt bild kan få betraktaren att stanna upp i nuet och fundera. Den kan röra upp känslor och skapa engagemang. Och engagemang stärker ditt varumärke och ett starkt varumärke säljer det du säljer. Det är viktigt att dina bilder är genomtänkta och att du vet vem du riktar dig till. Utgå från målgruppen. Vilken reaktion vill du väcka hos vem och varför?

Sätt tonen för din e-handel

Bilder har minst sagt en säljande roll i din e-handel, du sätter tonen, inspirerar och ger kunden en glimt av hur produkten kan se ut och användas. Så när ni har investerat i en ny webb eller e-handel se till så att ni visar upp produkterna i i olika utföranden och i olika miljöer för att hjälpa er få konvertering. Genom att lyfta fram era produkter på ett attraktivt, trovärdigt sätt i bra kvalitet kan ni minska risken för onödiga returer, det är ju en vinst i sig. Produktbilder och produkter kan se helt olika ut och har olika förutsättningar, vi fotograferar i studio eller i den miljö ni vill visa upp er produkt.

Vi hjälper dig med

  • Högupplösta bilder som förmedlar känslor
  • Produktfotografering och bilder för e-handel
  • Porträttbilder / företagsfotografering
  • Bildmanér för grafiska profiler, webb eller tryck
  • Stora och små projekt
  • Punktinsatser eller långsiktiga samarbeten

 

Bloggtips: Därför ska du använda egna bilder på din hemsida

 

Till våra kundcase