Utbildning i sociala medier

Känner du och dina kollegor er vilsna i alla begrepp, kanaler och funktioner som tycks förändras varje dag?

En väl genomförd kampanj i sociala medier kan ge större påverkan än satsningar i dyrare och analoga kanaler. Genom att arbeta med sociala medier kan ni på ett snabbare och smidigare sätt för en mindre kostnad nå en större och relevant målgrupp.

Via sociala medier får ni en snabbare kommunikation med målgrupper jämfört med traditionell marknadsföring och möjligheten att ha tvåvägskommunikation öppnar upp för helt nya sätt att vara kreativ i din marknadsföring.

Skräddarsydda utbildningar

Vi hjälper er att ta fram skräddarsydda utbildningar utifrån er kunskapsnivå och era mål. Efter utbildningen har ni verktygen för att arbeta med era sociala medier på ett optimalt och relevant sätt för att nå era verksamhetsmål.

Vi erbjuder utbildning i sociala medier med strategiskt eller praktiskt fokus för att ger er kunskap i hur ni arbetar effektivt och slagkraftigt i sociala medier. Vi ger er verktygen för att skapa relevant och engagerande innehåll. Hur ni prioriterar kanaler, mäter och följer upp era insatser. Samt ger tips på hur ni skapar en långsiktig strategi som bidrar till hela verksamhetens affärsmål.

Tillsammans identifierar vi de behov ni har och tar fram en strategi för hur ni kan fördjupa era kunskaper inom sociala medier och utnyttjar kunskaperna för att nå er verksamhets affärsmål, på ett effektivt och relevant sätt.

Vi erbjuder heldags- eller halvsdagsutbildningar hos er eller hos oss. Om ni vill ha ett annat upplägg är vi flexibla.

Områden vi tar upp i utbildningen omfattar

  • Strategi
  • Planering
  • Synergier
  • Storytelling
  • Digital PR
  • Från idé till publicering i passande kanal för ditt företag

Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Till våra kundcase