Support & förvaltning

En fullgod helhetslösning kan aldrig levereras om inte support och förvaltning ingår. Vi förstår principen om rätt person på rätt plats. Det innebär att din kompetens bäst utnyttjas i din egen verksamhet, vilket också gäller för oss.

Engagemang, långsiktighet och stabilitet

Vi är inte nöjda om inte du också är nöjd. Målet i vårt supportuppdrag är att du som kund ska känna tillräcklig trygghet efter att vi har levererat en av våra lösningar för att också komma tillbaka till oss för nya uppdrag. 

Därför arbetar vi med att skapa en långsiktig relation med dig och ditt företag, eftersom vi vet att ett förtroende tar tid att bygga upp. Givetvis är det även upp till dig om du vill fortsätta samarbetet med oss.

Vi hjälper dig hänga med i ett föränderligt IT-landskap

Eftersom IT-system och mjukvara kontinuerligt behöver uppdateras är det också viktigt att hänga med i förändringarna.

När du låter oss förvalta de tekniska lösningar som vi levererat åt dig, kan du vara säker på att de kommer vara konkurrenskraftiga, optimerade och funktionsdugliga även i framtiden.

Vi erbjuder därför förvaltning av våra tjänster så att du kan fokusera på det du kan bäst.

Vårt förvaltningsuppdrag är komplett, vilket innefattar drift, uppdateringar samt hårdvara.

Om du har några frågor gällande de tjänster du köpt finns vi tillgängliga för support på telefon eller mail. Se vår kontaktsida för mer information.

Webbhotell för er nya webbplats

Vårt webbhotell är till för de kunder som anlitat oss för några av de tjänster vi erbjuder, som exempelvis framtagande av en ny webbplats åt ditt företag. Detta gör vi för att kunna erbjuda en helhetslösning.

Som befintlig kund kommer du här att kunna hyra utrymme för din webbplats i molnet.

Vi erbjuder drift av publika webbplatser, extranät eller intranät.

Vi kan också garantera att din webbplats kommer ha hög tillgänglighet, utan begränsningar för framtida trafikökningar från Google eller andra trafikkällor.

Med hjälp av redundans och säkerhetsrutiner kan vi se till att du alltid har tillgång till din information, och att den är säker mot yttre angrepp.

Du kan välja mellan tre olika tjänster, ToxicWeb Standard och ToxicWeb Advanced för dig som vill ha drift för din informationsportal hos oss samt Toxic MediaWarehouse (CDN) för lagring av media-filer, vilket gör att din hemsida laddar snabbare för dina besökare.

Kontakta oss för att få reda på mer om hur vi kan erbjuda webbhotell till ditt företag.

Daniel Eriksson
Daniel Eriksson Affärsutvecklare 072-566 15 00 daniel@toxic.se

Lämna dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig!