Hjälp med sociala medier?

Funderar du och ditt företag på hur ni kan öka er lönsamhet med sociala medier?

Sociala medier för företag är en utmaning men ger även enorma möjligheter. Vi erbjuder hjälp med sociala medier för att skapa kundnytta i era sociala kanaler. Vi tar hand om strategiarbete, annonsering och utvärdering.

Vill ni även vässa era kunskaper tar vi fram en skräddarsydd utbildning. Sociala medier är en naturlig del av vår vardag. Idag är det ca tre av fem svenskar som dagligen använder sociala nätverk.

I takt med att sociala medier ökar i popularitet så blir det även allt vanligare att det etableras hos verksamheter som en marknadsföringskanal för att sprida sitt varumärke och nå ut till potentiella kunder. 

Vi vet att det kan vara tufft att hänga med i den snabba utvecklingen och att hinna med att vara både aktiv och kontinuerlig.

Vi hjälper er att hänga med i svängarna och täcker upp när ni inte hinner med – så att ni kan lägga ert fokus på det ni är experter på. 

Med Toxic får du en långsiktig partner som hjälper till med annonsering, strategi, kampanjplanering och utvärdering.

Analys och utvärdering

Uppföljning och utvärdering är en av de viktigaste bitarna när man arbetar med digital marknadsföring och även för sociala medier. Det glöms tyvärr ofta bort och prioriteras inte i mån av tid.

Det är viktigt att man har tydliga mål med sin marknadsföring och vetskap om vad man ska mäta och vad man ska fatta för beslut på datan som presenteras.

Man kan analysera resultat i all oändlighet, men bland det viktigaste är att veta hur vi optimerar och anpassar er sociala medier marknadsföring med de nya insikterna - vi hjälper dig på vägen. 

Vill du få en skräddarsydd rapport månatligen, kvartalsvis eller efter en slutförd kampanj?

Vi är flexibla!

Tillsammans sätter vi tydliga KPIer som ska mätas och ge er den information ni behöver för att utvecklas och öka lönsamheten.

Som sociala medier byrå utför vi även målgruppsanalyser och konkurrentanalyser för att du ska kunna få större insikt i hur du och ditt företag kan utvecklas i sociala medier.

Läs mer om hur vi hjälper dig med sociala medier

Till våra kundcase