SiteVision

Våra certifierade utvecklare har byggt flera intranät i SiteVision som är ett svenskt CMS för publik webb och intranät. Kontakta oss för referenscase.

SiteVision CMS

SiteVision CMS är en uppstickare inom svenska publiceringsverktyg som blivit allt mer populärt för svenska kommuner.

Det som i huvudsak talar för SiteVision är att licenskostnaden är lägre, och på så sätt blir ett mer kostnadsmedvetet alternativ då pengarna kan spenderas på utveckling istället.

Hur fungerar SiteVision CMS?

SiteVision är uppbyggt kring moduler och mallar där du kan lägga in innehåll som text eller bilder direkt på sidan du vill redigera.

Modulera gör att du kan lägga till menyer eller sökrutor där du vill ha dem - utan att behöva genomföra någon programmering. Även den mobila versionen av webbplatsen skapas på samma sätt.

För dig som arbetar som redaktör med webbinnehåll har SiteVision lagt in kvalitetskontroller vid publicering, som bland annat ser till att koden är validerad enligt webbstandarden W3C och att alla länkar fungerar.

Beroende på hur man vill komma åt webbplatsen kan inloggningsmetoden anpassas för användare som sitter hemma eller på kontoret.

Socialt intranät med SiteVision

Många verksamheter som valt SiteVision för sin publika webb funderar även på att använda det till sitt intranät.

För de verksamheter som står och väger mellan SiteVision och EPiServer kan valet vara komplicerat.

SiteVision har ett eget modulpaket kallat ”Social Collaboration” med mer avancerade sociala funktioner och dokumenthantering jämfört med EPiServer.

Samtidigt är SiteVision inte lika fokuserat på e-handel, varför det i högre grad används inom kommunal och statlig verksamhet.

För företag inom e-handel faller valet av intranät många gånger på EPiServer om det redan driftas för den publika webben.

Oavsett om du är intresserad av SiteVision för webben eller ett nytt intranät kan vi tillsammans hitta en lösning för er organisation.

Vi har medarbetare certifierade i SiteVision som kan bygga enligt din kravspecifikation.

Kontakta oss idag så berättar vi mer om SiteVision.

Oscar Meivert
Oscar Meivert Byråansvarig / Affärsutvecklare 036-860 22 50 oscar.meivert@toxic.se

Lämna dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig!