EPiServer CMS

Sedan 1994 har EPiServer vidareutvecklats till att idag vara den mest populära helsvenska plattformen för e-handel och marknadsföring på webben.

EPiServer finns installerat på fler än 6 000 webbplatser och har stöd av 22 000 medlemmar i EPiServer World Network, vilket med andra ord innebär en trygg standardlösning för dig som verkligen vill effektivisera din digitala satsning.

EPIServer CMS med Toxic

EPiServer CMS är ett publiceringsverktyg som har ett mycket starkt fokus på redaktörerna och marknadsförarna samt deras arbete bestående av att lägga in nytt innehåll för såväl intranät som extranät och den publika webben.

Några av möjligheterna med EPiServer CMS:

Tilläggsmoduler

Det som gör EPiServer till mer än bara ett vanligt publiceringsverktyg är möjligheten att lägga till ytterligare moduler.

Merparten av modulerna är fokuserade på digital marknadsföring och integrering av de system som du kanske redan arbetar med idag, men som saknar koppling till ditt CMS.

Detta gör att det exempelvis går att koppla EPiServer mot SharePoint, eller använda det som ett PIM-system med integrering mot inRiver.

I förlängningen innebär det att EPiServer ökar effektiviteten genom att förvandlas till ”spindeln i nätet” för dina digitala verktyg.

Några av de mest spännande modulerna är:

För e-handel finns EPiServer Commerce som bland annat gör att du kan dela in dina besökare i kundgrupper och skapa personliga upplevelser för att öka försäljningen.

Eftersom EPiServer bygger på .NET finns möjligheten att utveckla egna moduler efter behov.

Vem bör välja EPiServer?

EPiServer kommer till sin rätt i större företag och organisationer där skapande av nytt innehåll är centralt, och där marknadsavdelningen snabbt behöver kunna lansera nya kampanjer och hålla koll på vad som händer på webbplatsen för att öka försäljningen.

EPiServer kan också användas som intranät för organisationer med relativt högt informationsflöde där det är viktigt att få tillgång till exempelvis dokumentation och kontaktuppgifter.

Kontakta oss idag för ett samtal om EPiServer.

Daniel Eriksson
Daniel Eriksson Affärsutvecklare 072-566 15 00 daniel.eriksson@toxic.se

Lämna dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig!