EPiServer CMS

Sedan 1994 har EPiServer vidareutvecklats till att idag vara den mest populära helsvenska plattformen för e-handel och marknadsföring på webben.

EPiServer finns installerat på fler än 6 000 webbplatser och har stöd av 22 000 medlemmar i EPiServer World Network, vilket med andra ord innebär en trygg standardlösning för dig som verkligen vill effektivisera din digitala satsning.

EPiServer CMS är ett publiceringsverktyg som har ett mycket starkt fokus på redaktörerna och marknadsförarna samt deras arbete bestående av att lägga in nytt innehåll för såväl intranät som extranät och den publika webben.

Några av möjligheterna med EPiServer CMS:

  • Tilldelning av användarroller som gör det möjligt att lägga in uppdrag för medarbetare att exempelvis redigera innehåll på en viss sida.
  • Mycket funktionsrik textredigerare som gör att du kan anpassa ditt innehåll så som du vill ha det.
  • Skapa och anpassa innehållsblock som sedan kan visas över hela webbplatsen eller användas som separata landningssidor.
  • Intelligent innehållshantering med hjälp av drag & drop.
  • Anpassning av innehållet så att den variant som konverterar bäst visas oftast (A/B-test).
  • Få ut innehåll som visas enhetligt över flera kanaler.

Tilläggsmoduler

Det som gör EPiServer till mer än bara ett vanligt publiceringsverktyg är möjligheten att lägga till ytterligare moduler.

Merparten av modulerna är fokuserade på digital marknadsföring och integrering av de system som du kanske redan arbetar med idag, men som saknar koppling till ditt CMS.

Detta gör att det exempelvis går att koppla EPiServer mot SharePoint, eller använda det som ett PIM-system med integrering mot inRiver.

I förlängningen innebär det att EPiServer ökar effektiviteten genom att förvandlas till ”spindeln i nätet” för dina digitala verktyg.

Några av de mest spännande modulerna är:

  • EPiServer Connect for CRM som kopplar till ditt befintliga CRM-system vilket gör att information om nya leads från webbplatsen finns tillgängliga för säljavdelningen.
  • EPiServer CMO som ger dig full kontroll och översikt för dina onlinekampanjer samt vilka åtgärder som behöver utföras.
  • Silverpop Marketing Automatation som kopplar samman email-marknadsföring och lead-hantering i EPiServer.
  • Google Analytics integrering direkt i EPiServer.

För e-handel finns EPiServer Commerce som bland annat gör att du kan dela in dina besökare i kundgrupper och skapa personliga upplevelser för att öka försäljningen.

Eftersom EPiServer bygger på .NET finns möjligheten att utveckla egna moduler efter behov.

Vem bör välja EPiServer?

EPiServer kommer till sin rätt i större företag och organisationer där skapande av nytt innehåll är centralt, och där marknadsavdelningen snabbt behöver kunna lansera nya kampanjer och hålla koll på vad som händer på webbplatsen för att öka försäljningen.

EPiServer kan också användas som intranät för organisationer med relativt högt informationsflöde där det är viktigt att få tillgång till exempelvis dokumentation och kontaktuppgifter.

Kontakta oss idag för ett samtal om EPiServer.

Till våra kundcase

Vägen till en stark digital närvaro

Vet du inte var du ska börja? Det vet vi. Ring oss eller kom och hälsa på, vi har gott (om) kaffe!

Klicka här

Tack för att du tog första steget!
Vi tar nästa steg och hör av oss till dig.

Det är här ditt nya projekt börjar.

Ge oss lite kött på benen kring vilken typ av projekt det gäller så hör vi av oss inom kort.

Webb

E-Handel

SEO

Varumärkesstrategi

Foto & Film

Webbanalys

PIM-system

Grafisk identitet

Intranät

Sociala Medier

Mobil & Webbapp

Google Ads

Beskrivning av projekt

Dina uppgifter
Oj, nått gick fel! Kolla så alla fält blev korrekt eller kontakta oss via kontaktsidan.