Annonsering i sociala medier

Vill ni annonsera i sociala medier, men vet inte hur ni ska börja?

Genom att annonsera i sociala medier kan ni på ett kostnadseffektivt sätt sprida ert varumärke och budskap till relevant målgrupp. Vi skapar annonser som tilltalar er tänkta målgrupp och samtidigt uppfyller kraven för de olika kanalerna.

Vi kan effektivt specificera vilka användare ni vill nå ut till baserat på boendeort, ålder, kön, intressen och mycket mer. Detta för att nå er relevanta målgrupp istället för den breda massan. Genom en bra mix av innehåll, budskap och kanaler kan ni nå många. Det gäller att ha ett bra budskap som är anpassat för er målgrupp.

Flera kampanjinställningar måste göras så att annonsen inte riktas för brett och gör att budgeten snabbt tar slut, samtidigt som den inte får vara för snäv så att trafiken uteblir. Med relevant innehåll och inställningar ökar möjligheten att nå ut till rätt målgrupp.

Dessutom måste budskapet vara rätt och tajmingen likaså, så att satsningen därefter ska kunna utvärderas och följas upp.

Vi hjälper er från idé, skapande och underhåll för att ni ska få ett så lyckat resultat som möjligt för varje investerad krona i era sociala medier.

Vi tar fram ett skräddarsytt paket åt er och sköter därefter annonseringen i relevanta sociala medier, sätter upp mätning mot mål och skapar rapporter för utvärdering för ett gott resultat på bästa möjliga sätt.

I annonseringen hjälper vi er med

  • Säljande texter
  • Bilder
  • Målgrupp
  • Budgivning
  • Rapporter
  • Analys

Kontakta oss idag så berättar vi mer!

 

Till våra kundcase