Slöjd-Detaljer

Vi har tillsammans med Slöjd-Detaljer tagit fram en ny responsiv e-handel. E-handel har full integration med DIBS, Masterpass och deras ekonomisystem Harmoney. Vi ser fram emot ett långsiktigt givande samarbete.

Uppdrag

Slöjd-Detaljer sökte efter en leverantör som tillsammans med dem kunde vidareutveckla deras E-handel på ett effektivt och bra sätt. De ville att byrån skulle vara lätt att kommunicera med och vara lösningsorienterade. De hade problem med sina svarstider i webbshoppen. De ville även jobba med deras ekonomisystems nya API och bygga om shoppen responsivt.

Utmaning

Att ta över en bygga om en befintlig lösning mot ett komplext ekonomisystem med nytt API.

Lösning

Vi har byggt om Slöjd-Detaljers befintliga E-handel och gort den responsiv. Vi har samtidigt sett över deras design och jobbat på deras svarstider i webbshoppen. Våra digitala strateger har jobbat med SEO och SEM för att ytterligare öka trafiken och konverteringen i deras E-handel. Vi har även gjort deras kampanjhantering mer flexibel och effektiv. Vi använde Umbraco som CMS och DIBS och Masterpass som betalningslösning. Vi integrerade mot Harmoney och deras nya API.

Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete där vi tillsammans driver deras affär framåt med nytänkande och driv.

Om Slöjd-Detaljer Intresset för hantverk är starkare än någonsin. På Slöjd-Detaljer snickrar, stickar och pysslas det som aldrig för, även bortglömt mode och retrokänsla upplever en renässans. För Slöjd-Detaljer passar detta perfekt, då detta med kreativitet och den skapande handen ligger dem varmt om hjärtat. I mer än 50 år har de försett deras kunder med hobby och hantverksmaterial. De vill också göra deras yttersta för att förmedla filosofin "människan behöver kreativitet för att leva ett gott och lyckligt liv och må bra i själen". Deras affärsidé är att sälja förbrukningsmaterial och verktyg för hobby, hantverk och undervisningsändamål. Deras sortiment består av ca 8.000 produkter - De skall vara så heltäckande som möjligt för skolans kreativa ämnen, hobby och proffs hantverkare samt för dem som pysslar.

  • Webbutveckling
  • Design
  • Systemutveckling
  • E-handel
Besök hemsidan