Våra partners

På områden där vi inte själva har en djup kompetens samarbetar vi givetvis med de bästa företagen på marknaden. Detta för att erbjuda våra kunder en bred kunskap.

Umbraco

Umbraco är ett modernt open-source publiceringsverktyg som vilar på Microsoft .NET och används av över 110 000 webbplatser som exempelvis asp.net, heinz.com och peugeot.com.

http://www.umbraco.com

Litium

Litium är ett system där du som kund får tillgång till stöd för både marknad, försäljning och produkt i ett och samma system.  Full funktionalitet för E-handel, ett publiceringsverktyg samt ett kraftfullt PIM-system i plattformen. Det ger dig en enkelhet i all hantering som rör din digitala handel. Man kan köra dom helt enskilt, eller tillsammans som ett paket.

http://www.litium.se

Sitevision

SiteVision är en populär plattform för portalintegration och webbpublicering (CMS) som används av nära hälften av Sveriges kommuner och ett stort antal företag och organisationer. Vi är certifierad SiteVision Website Developer vilket innebär att vi har kompetens inom hela processen – från att planera och bygga tillgängliga mallar till att publicera och förvalta en webbplats.

http://www.sitevision.se

EPiServer

EPiServer är ett av de största CMS som finns på den svenska marknaden och det växer sig allt mer starkare även internationellt.  EPiServer passar bäst för större företag och organisationer där det finns många redaktörer som arbetar med webbplatsen, eller där det finns höga krav på funktionalitet och lösningar som underlättar underhållet av webbplatsen

http://www.episerver.se

Storm

Storm Commerce är en headless e-handelsplattform som levereras som en molntjänst (SaaS) för långsiktig skalbarhet i form av kapacitet, tillgänglighet och prestanda. En modern systemarkitektur med möjligheten att använda valfritt CMS skapar en agil och flexibel affärsmiljö. Storm Commerce rymmer komplett funktionalitet för att hantera digital försäljning på flera marknader inklusive ett mycket kraftfullt PIM.

https://storm.io/sv/

Get a newsletter

Get a newsletter är ett enkelt och smidigt sätt för våra kunder att arbeta med e-postmarknadsföring. Systemet har över 17 000 användare och utvecklas dessutom i Sverige.

http://www.getanewsletter.com

LiveChat

LiveChat är ett smidigt system att ta hand om kunderna genom att erbjuda en chatfunktion på webben. Allt går att få på svenska och man kan enkelt sätta upp en massa konverterande aktiviteter.

http://www.livechatinc.com

Podio

Med Podio kan du organisera och koppla samman allt du arbetar med. Hantera dina projekt, kunder och mer. Arbetet är strukturerat – så att alla vet vad de ska göra – och samtidigt har koll på det större sammanhanget. Allt kan enkelt anpassas för att passa dina arbetsflöden.

http://podio.com

Microsoft

Då vi utvecklar nästan allt vi gör på Microsofts utvecklingsplattform .Net så är det naturligt för oss att vara allierade med Microsoft. Vi har varit partners med Microsoft sedan starten.

http://www.microsoft.se 

Qbank

QBank är en webbaserad mediabank inom Digital Asset Management (DAM). Med hjälp av QBank kan företaget fokusera på mer och bättre kommunikation till en betydligt lägre kostnad. QBank kan integreras med flera olika system och lösningar.

http://www.qbank.se