Hemma hos oss

I Jönköping på Gjuterigatan i Science Park arbetar vi i lokaler tillsammans med runt 100 andra företag vilket ger dynamik och nya vägar till samarbete.

undefined

Hos oss är det viktigt att både utvecklas och ha kul på jobbet. Vi ser därför till att hela tiden omge oss med nya inspirationskällor. Självklart har vi ett pingisbord, foosballbord och Playstation. Friskvård är också viktigt, och därför får man givetvis till viss del även träna på arbetstid.

 

Freedom Friday!

Att våra medarbetare utvecklas är viktigt. Vi använder därför alltid sista fredagen i månaden till vad vi kallar för "Freedom Friday", som ger alla medarbetare möjligheten att få använda hela dagen till att få jobba på ett eget projekt. Givetvis måste det på något sätt vara relaterat till jobbet. Detta medför att vi håller oss i framkant med ny teknik och smarta lösningar samtidigt som vi utvecklar oss själva.

Anderstorp

Vi finns även representerade med kontor i Anderstorp, där allting började. Härifrån sköter Kalle försäljning och projektledning mot kunderna i Gislaved, Gnosjö och Värnamo.

Borås

Vårt senaste kontor finns i Borås. Härifrån sköter Daniel försäljning och projektledning mot kunderna i Borås och Göteborg med omnejd.