Examensarbete & praktik

För oss är ditt examensarbete ett utmärkt tillfälle att lära känna dig och få veta mer om dina idéer och din kompetens. För dig är det en möjlighet att uppleva hur det är att arbeta på Toxic. Ett väl utfört examensarbete kan leda till erbjudande om anställning.

Vad letar vi efter?

Vi har oftast nya verktyg (ramverk, bibliotek etc) och metoder på kö för att testas och utvärderas (vilket betyder att du får bygga ett pilotprojekt eller internt testprojekt med något eller några av dem). Det kan till exempel handla om en ny version av MS MVC, ett nytt API till Umbraco, en ny version av AngularJS eller något motsvarande. Plattformen är oftast .NET, MVC och/eller Umbraco, men vi jobbar även med appar för iOS, Android osv. Det kan även finnas kundprojekt som skall byggas med verktyg vi redan använder, men som ändå har tillräcklig "höjd" för ett exjobb och passar din nuvarande erfarenhet och kunskap - med lagom utrymme att utvecklas. Vi kan säkert hitta något som passar dig och som du tycker är intressant.

Wow, hur går jag vidare?

Kontakta gärna Oscar Meivert för att diskutera möjligheter till examensarbete och praktik. Primärt söker vi både praktik och examensarbete till vårt kontor i Jönköping.

Kontakta oss