Vi växer med ytterliga tre digitala stjärnor

Vårt team fortsätter att växa! Vi är glada över att kunna presentera tre nya digitala stjärnor till oss på Toxic.

Skrevs den 27 januari 2020

Låt oss välkomna Gustaf, Eric och Erik!

Innan årets slut välkomnade vi ytterligare tre systemutvecklare till vårt team. Nu är de i full gång med projekt och utveckling och inte minst en helt naturlig del av Toxic-skaran. Gustaf utgår från Toxics kontor i Jönköping, medan Eric och Erik stärker upp kontoret i Anderstorp.

Gustaf Levinsson, är fostrad i vackra Huskvarna, utbildad i både USA och Jönköping. Senast kommer han från utbildningen Mjukvaruutveckling och mobila plattformar på Tekniska Högskolan i Jönköping, där han tog sin kandidatexamen 2019. Gustaf har ett brinnande intresse för utveckling i kombination med en nyfiken personlighet, vilket har lett honom in på app- och systemutveckling som kräver både nyfikenhet och kreativitet. Nyfikenheten sträcker sig utanför jobbet där han gärna slukar ny information genom flertalet podcasts, men också att uppleva nytt då helst i form av en härlig stand-up. På kontoret har han alltid nära till ett skämt och gott skratt! 

-Jag vill jobba hos en arbetsgivare där jag har möjlighet att utvecklas, kunna jobba med olika saker och samtidigt ha riktigt kul! Toxic verkade som en perfekt match.

Eric Lindros, kommer från Värnamo och har studerat Webbutveckling .NET på Campus Värnamo. Efter utbildningen flyttade han direkt till London för att under ett års tid jobba som Webbutvecklare. Efter att ha samlat på sig erfarenheter där har flyttlasset gått tillbaka till Värnamo och till oss på Toxic. Eric är en omtänksam och glad kille som brinner för kod, klockrent tycker vi. På fritiden så är det även andra intressen som lockar, så som spel, aktier och serier. 

-Jag ser väldigt mycket fram emot att få jobba på Toxic, ett företag med bra värderingar, bra medarbetare och som ligger i framkant med tekniken där man får möjlighet att utmanas och alltid utvecklas.

Erik Sjögren, Precis som Toxic har sina rötter i de småländska skogarna så har även Erik. Han kommer från Burseryd och bor idag med sina två barn och katt ute på landet. Redan som liten upptäckte Erik sitt intresse för teknik och det roliga med programmering, nämligen att med ganska enkla medel kan skapa något. Ganska tidigt upptäckte han att det var just programmering som han skulle syssla med och idag har Erik över 10 års erfarenhet av systemutveckling. Även på fritiden blir det en del programmering, då i form av spelutveckling, det varvas med jämna mellanrum åt en springtur i skogen. 

-Toxic kändes som ett väldigt spännande företag med positiv atmosfär och en härlig kultur. Det är inspirerande att få vara en del av detta gäng. Här får jag möjlighet att vara med och skapa kreativa lösningar som ger mig möjlighet att utveckla mina kunskaper.

Är du vår nästa digitala stjärna? Vi är alltid öppna för spontanansökningar.
Eller är du nyfiken på vad vi kan göra för dig? Kika in våra tjänster