Vi välkomnar sex nya digitala stjärnor till teamet

Vi gläds åt att vårt team fortsätter att växa med nya talanger! Här får ni lära känna hela gänget lite närmre.

Skrevs den 16 november 2020

Vi välkomnar Adisa, Jonas, Linnea, Sebastian, Kevin och Ida enligt ordningen på bilden!

Under rådande omständigheter är vi riktigt glad att kunna presentera sex nya medarbetare till vårt team, alla kommer utgå från Jönköpingskontoret men också från sina respektive hemmakontor. De stärker upp med sina olika kunskaper och erfarenheter inom webbutveckling, UX/UI, marknadsföring, rekrytering och projektledning. 

Adisa Tokalic, en före detta Gnosjöbo med Gnosjöandan varmt om hjärtat som för 7 år sedan tog sitt pick och pack och flyttade till Jönköping för att studera Marketing Management på JIBS. Åren efter examen har hon samlat på sig erfarenhet inom marknadsföring och är nu redo att hoppa på Toxic-tåget som Social Media Specialist. Ett par dagar i veckan kan ni hitta Adisa på Crossfit-gymmet eller boxen, som det heter på Crossfitspråk. När hon inte är på jobbet eller boxen hittar ni henne med hörlurar i öronen lyssnandes på ljudböcker och diverse podcasts, där favoritgenren är True Crime.

- Jag ser fram emot att få vara en del av en inspirerande organisation där jag ständigt kommer att ställas inför nya utmaningar och få möjligheten att utvecklas. Det ska bli roligt att få hänga med på den här resan tillsammans med det fantastiska gänget på Toxic. 

Jonas Mattsson, är Jönköpingsbon som studerat IT/ekonomi/Design i Luleå och säsongat i Sälen vid flera tillfällen med ett stort intresse för skidåkning. Men nu är han tillbaka i Jönköping och har arbetat med olika typer av uppdrag såsom kravanalytiker, UI/UX, projektledare och produktägare. När han inte är på jobbet spenderas fritiden med att utöva olika typer av sporter och aktiviteter, med en stor dos nyfikenhet på att testa saker nya saker gärna utanför sin comfortzone.

- När jag fått mitt morgonkaffe är jag redo att dra på smilbanden och göra mitt jobb som projektledare till spännande uppdrag tillsammans med mina kollegor på Toxic. Det bästa med Toxic skulle jag säga är människorna, men framförallt kontorshunden Luna! 

Linnéa Johnsson, en 22åring från Västerås men som drogs till Jönköping för att studera New Media Design. Redan vid första månaden i Jönköping kände hon att “här vill jag bo”. Under studiernas gång har hon både frilansat och jobbat som etikettdesigner på distans. Utanför arbetet finner man henne antingen utöva någon träningsform eller med en penna i handen, då rita och teckna är något hon är en fena på, gärna med en bra ljudbok i öronen.

-Jag ser framemot att ta mig an större utmaningar, att jobba med glada människor som gärna visar fram fötterna och att inspireras på min arbetsplats. Allt detta är vad Toxic erbjuder mig i tjänsten som UI/UX Designer.

Sebastian Berg, född och uppvuxen Jönköpingsbo som har haft ett intresse för datorer, spel och IT sedan windows 3.11 var på tapeten. Kommer senast från Jönköpings Kommun där han har jobbat som personlig assistent och har, under de senaste åren, vid sidan av detta även utbildat sig till webbutvecklare. Träning och framförallt bollsporter har alltid varit en stor del av Sebastians liv, som tidigare har spelat fotboll på elitnivå. Förutom idrott gillar han även alla former av spel och det råder heller inga fel på tävlingsinstinkten, ett bra bevis på detta är att Sebastian var med och kammade hem Sveriges hittills enda VM-guld i figurspelet Warhammer, 2014.

- Det skall bli enormt kul att komma till ett så pass spännande och ständigt nytänkande företag som Toxic. Jag ser verkligen fram emot att fortsätta min resa som webbutvecklare och varför inte med det härliga och fantastiskt duktiga gänget på Toxic.

Kevin Ferm, är en renodlad Jönköpingskille som flyttade till Blekinge för att studera webbutveckling direkt efter gymnasiet. Där väcktes det stora intresset för programmering och problemlösning och han kände sig snabbt hemmastadd i programmeringsvärlden. Allt från backend-utveckling till full-stack och DevOps är saker han brinner för.

Problemlösning är min grej, att lösa ett problem är alltid den bästa tiden på dagen om jag får säga det själv! Toxic är ett självklart val där jag kan få utlopp för mitt intresse för problemlösning och systemutveckling. Där varje dag är en ny utmaning som jag kan få tackla med härliga medarbetare och hoppas kunna bidra med min erfarenhet i utbyte mot nya kunskaper som sitter i väggarna hos Toxic.

Ida Fhager, är Habofödda numera Bankerydsbo (tjejen med två små härliga barn.) Ida älskar att jobba i hetluften och med organisationens hjärta - personalen. Hon ser fram mot att bidra med ordning och reda i rollen som projekt- & rekryteringskoordinator på Toxic. Vägen till Toxic korsades redan 2014 när hon tidigare jobbat med HR & Rekrytering på ett IT & konsultbolag som då var leverantör till oss. 

När Toxic frågade chans om att vi skulle köra tillsammans var det givet att haka på. För mig står Toxic för energi, gemenskap och hög kompetens. Att jag får förmånen att ansluta till detta gänget är magiskt!

När hon inte jobbar kan du möta Ida- ständigt på språng i löparskorna, på Crossfitklubben, i karvingsvängen eller knåpande på kommande middag hemma. Hon tillbringar gärna tid med matlagning och är även projektledare på sin fritid för familjens livsprojekt - huset i Prinseryd från 1845.

Kontakta oss

Är du vår nästa digitala stjärna? Connecta med oss på vår jobbsite.
Eller är du nyfiken på vad vi kan göra för dig? Kika in våra tjänster