Vi välkomnar Ebba som ny projektledare till oss!

Vårt team fortsätter att växa! Denna gången med Ebba som kommer in som ny projektledare hos oss!

Skrevs den 01 april 2020

Välkommen Ebba!

Ebba blir vår fjärde projektledare och hon kommer in som en frisk fläkt med energi och humor som snabbt smittar av sig. Med Ebba har Borås-kontoret nu växt till en härlig skara på 9 personer.

Ebba Persson, är småstadstjejen från de västerländska skogarna som blev socialantropolog och reste in- och utland runt för att finna både mening och hemlängtan, och landa i Borås. Intresset för människor, värdeskapande och kommunikativa lösningar blev ledljuset både privat och i karriären. Där allt från projektledning av olika slag till varumärkesstrategi fått plats. Det är tydligt att Ebba brinner för människor och utveckling och det ser vi fram emot att få ta del av hos oss. När hon inte är på jobbet spenderas fritiden med vänner eller med en skivstång på axlarna.

- För mig har det alltid handlat om att se möjligheter och utveckling – både i mig själv, människor runtomkring mig och i verksamheter, och där verkar Toxic-gänget vara själsfränder i inställning. Därför känner jag mig både förväntansfull och ödmjuk till att få vara med på Toxics resa med ett gemensamt mål; framåt.

 

Är du vår nästa digitala stjärna? 

Vi är alltid öppna för spontanansökningar.

Eller är du nyfiken på vad vi kan göra för dig? Kika in våra tjänster