Vi satsar på film - från idé till rörligt material.

Filmningen är en kreativ process som ger idé och manus liv. Det ger dig överlägset bäst genomslagskraft att sticka ut och nå ut med ditt budskap bland de tusentals vi möts av varje dag.

Skrevs den 26 juni 2020

Kraven att synas på ett bra sätt i alla kanaler kopplat till ditt varumärke ökar för varje dag som går. Vi ser att den digitala marknadsavdelningen har krav på sig att vara extremt snabbfotade och allt skall hålla väldigt hög nivå när det kommer till både kvalité och budskap. Vi ser också att kraven på rörligt material kommer ha och ska ha olika nivåer av instegsinvesteringar. Här har vi kommit fram till ett koncept tillsammans som vi tror kommer passa alla i någon form. Vi skapar koncept och idéer tillsammans med vår samarbetspartnern och er som kund.

 

Vi ser att många av våra kunder eftersöker rörligt material för samtliga kanaler. Det ska vi skapa tillsammans Jabangi från Åre. Vi inleder ett samarbete med en stark aktör med lång erfarenhet men framförallt några personer vi verkligen tycker om. Säger Daniel Eriksson en av Toxic Ägare

Om tjänsten

Från idé till färdigt material. Innan idén växer fram gräver vi djupare i era förväntningar utifrån de och en stor mängd kreativitet och fantasi sätter vi idén för er produktion. Idén tar sedan mer konkret form genom skapandet av ett manus och planering av era locations för nästa steg som är filmning. Slutligen klippningen, som ofta sker i olika versioner för att kunna sprida ert material i olika kanaler, ger er en färdig produkt. I vårt erbjudande får du tillgång till följande expertis: Creative director, Producent, eventuella skådespelare, fotografer, projektledare, all teknisk utrustning och expertis kopplad till den.

Vi på Jabangi är både glada och stolta över att nu samarbeta med Toxic. I och med detta samarbete kan Toxic erbjuda sina kunder rörligt material av allra högsta klass. Vi är enkla och effektiva, vi anpassar produktionen efter Ert behov. Vi har lång och gedigen erfarenhet av att producera rörligt material. Vi arbetar med allt från renodlad reklamfilm för tv och bio till enklare företagsfilm för exempelvis instagram. Häng på, nu kör vi! Säger Andreas Wessberg Creative Director Jabangi

Om Jabangi

Jabangi är en produktionsbolag som drivs av Producent Johannes Maxweller och Creative Director Andreas Wessberg. De har många välkända produktioner i sin portfölj, Andreas med Johan Falk, Vår tid är nu, Till Frank skiljer oss åt och Johannes med Welcome to Sweden, Solsidan och BBC TopGear för att nämna några. 

Jabangi tar hand om Ert varumärke, är erfarna, kunniga, trevliga och har mycket fantasi. De arbetar främst med film och stillbild, men även digitala produkter som banners och grafiska annonser.

Kontakta oss

Är ni redo för att skapa värdefullt rörligt material? Gör som oss, satsa på film för att stärka ditt varumärke, Vi hjälper er! 
Kontakta Daniel Eriksson