Vi förstärker teamet med nya digitala talanger!

Under sommaren har vi anställt tre nya stjärnor som utgår från Borås och axlar rollerna som projektledare/affärsutvecklare, webbutvecklare och systemutvecklare.

Skrevs den 27 augusti 2019

Låt oss välkomna Petri, Nicklas och Niklas!

Petri Huttula, har sedan tidig ålder varit intresserad av IT, digitalisering och teknik. Petri började precis som vår VD Kalle Ekstrand att göra hemsidor till sin pappas företag som importerade och sålde finska matvaror på den svenska marknaden. Men det dröjde till April 2017 innan Petri på riktigt klev in på den digitala arenan i form av företagsrådgivare och konsultation inom IT för stora och små företag. 

- Jag känner att jag verkligen har hittat rätt roll och arbetsplats hos Toxic. Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med mina kollegor ta fram kreativa och innovativa lösningar för att hjälpa företag med effektivisering av sina verksamheter. I form av smarta digitala plattformar, lösningar och system. Jag ser även fram emot att lära mig massor med nya saker, få en närmare inblick och förståelse av mina framtida kunders branscher. Det kommer vara avgörande för att verkligen göra skillnad på riktigt.

Nicklas Heldius bor i Alingsås med sambo och två hundar och träder in på en stark andra plats som kontorets näst skäggigaste. Han har alltid älskat att skapa saker både genom att programmera och designa. Därför föll också val av studier på detta och han spenderade tre år i Växjö och pluggade till webbutvecklare på Linnéuniversitetet. Efter det återvände han till Alingsås och har jobbat som webbutvecklare i fem år. När han inte jobbar så spenderas tiden antingen med sambon, att göra musik, brottas med sina hundar eller på gymmet.

- Jag sökte till Toxic för att jag fick inte den utmaningen jag ville på min förra arbetsplats och kände mig redo att jobba med större projekt och samtidigt bredda mina kunskaper inom webbutveckling.

Niklas Ferole är på nätter och helger religionsvetare och antropolog och skriver mer än gärna om livets olika skeenden. Förutom det finns det flera andra hobbys som kafferostning och bågskytte. På arbetsdagarna följer han sin andra passion: Teknik- och systemutveckling, något som han sysslat med sedan barnsben, i en eller annan form. Vilket innebär en lång och gedigen erfarenhet av utveckling.

- Det som drog mig till Toxic var känslan av att det var ett redigt gött gäng som jobbade där, något som visade sig stämma väldigt väl! Det var egentligen den största drivkraften men det visade sig finnas mycket annat spännande på Toxic. Företaget genomgår en intressant resa som jag uppskattar att få ta del av och vara med att påverka – och påverkas av. 

 

 

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Hör av dig till Oscar Meivert, byråansvarig och affärsutvecklare på Toxic, oscar.m@toxic.se eller 072-402 32 53.