Vi är uMarketingSuite partner

Nytt spännande och självklart tillskott - uMarketingSuite. Tjänsten är ett komplement till Umbraco som är den CMS-plattform som vi jobbar mest med, och en tjänst vi tror på för att kunna erbjuda rätt digitala lösningar till våra kunder.

Skrevs den 14 december 2020

Vad är uMarketingSuite? 

Alla personer som besöker din webbsida lämnar på något sätt avtryck när de interagerar med din webbsida. Med uMarketingSuite kan du spåra beteendet på besökarna och på så sätt få med dig värdefull information som hjälper dig prioritera vilka åtgärder och uppdateringar som behöver göras. uMarketingSuite är en tjänst som hjälper dig ta rätt beslut för din digitala marknadsföring baserat på dina besökare på din webbsida.

Hur får jag tillgång till uMarketingSuite?

För att komma igång behöver du installera den på din Umbraco-plattform, du behöver ha Umbraco version 8 för att tjänsten ska vara kompatibel, samt ta hjälp av en uMarketingSuite partner. En stor fördel med denna tjänst är att du själv äger din data, vilket innebär att du inte behöver lämna ut den till någon tredje part.

Vilka fördelar har uMarketingSuite?

Personifiering

Med personifiering säkerställer du att du är relevant för dina olika målgrupper i hela deras digitala köpupplevelser på din webbsida. Beroende på vem som besöker din webbsida så kan du personifiera hela sidan så att deras upplevelse blir unik för dom. Att ha möjlighet till personifiering är verkligen en nyckelfunktion. 

Säg att du har två olika personas

  1. Anna som vill söka en tjänst som finns utannonserad på er webb
  2. Klas som vill komma i kontakt med er för att få mer information om er produkt eller tjänst

Deras behov ser helt olika ut och du behöver därför skapa innehåll som anpassas till deras respektive behov. Med uMarketingSuite kan du bestämma vilket innehåll som Anna respektive Klas ska se för att de ska konvertera. Personifieringen följer Anna eller Klas och de val de gör, och visar innehåll och budskap utifrån det. Anna som vill söka jobb, får mer innehåll som berättar om er som arbetsgivare, vilka ni är, hur man går tillväga för att söka en tjänst och fler utannonserade tjänster. Medan Klas får information om hur ni jobbar, vilka tjänster ni erbjuder, kanske ett tips eller ett blogginlägg på ämnet.

A/B Test

Nästa funktion som vi verkligen gillar är att du kan testa ditt innehåll, vilken färg ska du ha på köpknappen? Vilken text fångar uppmärksamheten? och så vidare, möjligheterna är obegränsade för att testa ditt innehåll, bygga sidor och hitta rätt. Och bäst av allt, det baseras på faktiska insikter från datan som ni får ut.

Kontakt

Vi ser fram emot att få hjälpa våra kunder att ligga i framkant gällande digitala lösningar, där uMarketingSuite står högt upp på vår lista. Som partner har vi också möjlighet att påverka roadmapen för utvecklingen av tjänsten och har även en stor fördel i form av support om behovet skulle uppstå. Hör gärna av dig om du är nyfiken så berättar vi mer.

Bloggtips

Vad är skillnad på målgrupp och personas?

Så lyckas du med digital marknadsföring