Uppåt framåt - Toxic växer

Vi bygger digital styrka och är redo för 2017. Tröja nummer 15 är utdelad, vi förstärker oss tekniskt och vi gillar lokala talanger.

Skrevs den 10 januari 2017

Vi satte en plan för vår tillväxt under början av 2015, då var vi sju anställda på kontoret i Anderstorp och Jönköping. Vi har under de kommande två åren träffat många intressanta kandidater som har hört av sig med intresse för Toxic och digitalisering. Några av dom har vi valt att anställa. Vi har också haft förmånen att jobba med många intressanta företag och uppdrag.

Under hösten 2016 valde vi att satsa på en lokal (Anderstorp) talang i Oscar Salomonsson som junior affärsutvecklare och säljare. Oscar har haft en fantastisk start på vår hemmamarknad och vi är väldigt glada att ha honom hos oss.

Ungefär samtidigt så fördjupade vi vårt samarbete med Sara Brodin Söderlund och nu gamla Grodd Reklam. Sara kommer jobba med kommunikation för våra kunder och som den allkonstnär hon är kommer hon även designa och fotografera. Vi har jobbat ihop i många år och vi tycker att det är roligt att vi nu är ett. Sara sitter i Gnosjö om ni vill hälsa på.

För att ytterligare fördjupa vår tekniska kunskap så har vi även valt att anställa en junior systemutvecklare för att komplettera och säkra upp både tempo och leverans. När Luis Miranda Cortes hörde av sig och ville jobba med oss valde vi att satsa på ännu en lokal talang (Anderstorp). Luis är redan igång och jobbar mot våra kunder.

Vi har förstärkt vårt team i Jönköping med Oscar Meivert. Han startar som affärsutvecklare och ska driva affärer i Jönköpingsregionen. Oscar är en gammal kompis från Science Park som vi gillar att jobba med. Han kommer fortsätta driva Seekly på 50% och lägga resten av sin tid hos oss. Oscar får nr 15 på sin tröja.

Vi är redo för 2017 och känner oss starka!

Toxic Beyond Talent!