Triss i nya talanger till Toxic!

Vårt team växer! Vi är glada över att kunna presentera tre nya digitala stjärnor till vårt team!

Skrevs den 13 augusti 2019

 Låt oss välkomna Angelica, Ida och Lisa!

Vi är extra glada att börja andra halvleken på året med att få ytterligare tre nya spelare till vårt lag, Angelica, Ida och Lisa. De utgår från Toxics kontor i Jönköping. Angelica kommer att säkerställa leveransen av våra digitala projekt som projektledare, Ida axlar rollen som Social media Specialist och kommer att ingå i vårt marknadsteam. Lisa som vann stipendiet från JTH i våras kommer att stärka upp teamet som webbutvecklare.

Angelica Danielsson, är den snart 30-årige västgöten som föll pladask för Jönköping för 5 år sedan och därför bestämde sig för att bli kvar vid Vätterns sydspets. Efter mediestudier på Jönköping University har hon arbetat med kommunikation, marknadsföring och projektledning inom bland annat retail- och försäkringsbranschen.

- Min ständigt törstande nyfikenhet har lett mig till Toxic; detta härliga, expansiva och framåtlutade företag. Jag ser verkligen fram emot att börja jobba på en inspirerande och utvecklingsdriven arbetsplats, inte minst att få jobba med spännande kunder i olika branscher.

Ida Boman, värmlänningen utan den vackra värmländskan, som flyttade från Karlskoga till Jönköping för att studera fotografi och sedan blev kvar. Fotokarriären la hon på hyllan till förmån för arbete inom webbadministration och marknadskommunikation, om än för ett företag som säljer fotoutrustning. Senast kommer Ida från Science Park Jönköpings län där hon har arbetat med kommunikation och marknadsföring både strategiskt och operativt, med mycket fokus på content och sociala medier. Hon har dessutom många års erfarenhet av support och kundservice inom IT- och kommunikationsbranschen.

– Jag känner mig superpeppad på det här nya kapitlet i mitt liv och ser verkligen fram emot att få bidra och utvecklas tillsammans med Toxic och deras kunder i min nya roll som Social Media Specialist. Eftersom jag drivs av utveckling och nya utmaningar har sociala medier naturligt blivit det jag brinner allra mest för inom kommunikation. För mig är det den ständiga förändringen som gör digitala och sociala medier intressanta – och precis samma bild har jag fått av Toxic som byrå och arbetsplats.

Lisa Årman, en före detta Gävlebo som flyttade till Jönköping för att studera Grafisk Design och Webbutveckling på Jönköping University och trivdes så pass bra att även hon valt att stanna kvar. Redan under sin uppväxt har Lisa varit intresserad av webbutveckling och efter att ha besökt flera mindre bra hemsidor växte intresset för utveckla fram, både ur ett design perspektiv men också för att skapa användarvänlighet. Hon brinner inte bara för webbutveckling utan även fotboll som ligger varmt om hjärtat både att spela själv, men även som en hängiven åskådare.

- Jag ser fram mot att jobba på Toxic, som ser möjligheter istället för begränsningar. Där kommer jag kunna fortsätta utmana mig själv, utvecklas och ha möjlighet att lära mig mycket nytt inom branschen. Samt att få arbeta tillsammans med detta härliga gäng.

 

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Hör av dig till Oscar Meivert, byråansvarig och affärsutvecklare på Toxic, oscar.m@toxic.se eller 072-402 32 53.