Toxic växer inom funktionen Customer Success!

Vi välkomnar Anette till Toxic och den nya funktionen Customer Success!

Skrevs den 08 november 2018

Toxic har en ny funktion som heter Customer Success, en viktig funktion som tar hand om våra supportärenden. Vår digitala stjärna Anette tar idag ett helhetsansvar för vår supportavdelning och stärker upp på Toxics kontor i Borås. I rollen som supportansvarig tar Anette ansvar för inkommande ärenden och delegerar vidare ärenden till någon av våra utvecklare. Hon tar även egna ärenden och upprätthåller en god dialog med våra kunder.

Customer Success

Med funktionen Customer Success är målet att jobba mer proaktivt gentemot våra kunder, så att vi på ett effektivt sätt kan vara en trygg support. Även för att vi ska få en bättre insikt i vad som fungerar eller effektiviseras och utvecklas. På så sätt kan vi fånga upp problem i god tid och motverka dem.

Annette Wold Ylenstrand, har precis avslutat sin kandidatexamen inom informationsarkitektur på webbredaktörsporgrammet vid Högskolan i Borås. Utbildningen har gett en bred kunskapsbas inom webbdesign, textproduktion, grafisk design, rörlig bild och bildbehandling. I sin roll för Customer Success får Anette kombinera sina kunskaper med erfarenhet från tidigare kundservice- och supporttjänster.

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Hör av dig till Oscar Meivert, byrå- & marknadsansvarig på Toxic, oscar.m@toxic.se eller 072-402 32 53.

Vägen till en stark digital närvaro

Vet du inte var du ska börja? Det vet vi. Ring oss eller kom och hälsa på, vi har gott (om) kaffe!

Klicka här

Tack för att du tog första steget!
Vi tar nästa steg och hör av oss till dig.

Det är här ditt nya projekt börjar.

Ge oss lite kött på benen kring vilken typ av projekt det gäller så hör vi av oss inom kort.

Webb

E-Handel

SEO

Varumärkesstrategi

Foto & Film

Webbanalys

PIM-system

Grafisk identitet

Intranät

Sociala Medier

Mobil & Webbapp

Google Ads

Beskrivning av projekt

Dina uppgifter
Oj, nått gick fel! Kolla så alla fält blev korrekt eller kontakta oss via kontaktsidan.