Toxic växer med två nya digitala stjärnor

Toxic växer, vi är glada över att kunna presentera ytterligare två digitala stjärnor.

Skrevs den 08 augusti 2018

Vi välkomnar Deniesé och Calle!

Under sommaren har Toxic anställt två nya digitala stjärnor, Deniesé och Calle, som kommer att stärka upp Toxics kontor i Jönköping. I rollen som Content Manager blir Deniesé en del utav vårt marknadsteam och specialiserar sig på text, foto och grafiskt formgivning. Calle kommer att vidareutveckla våra interna processer och säkerställa en hög leveranskvalité av våra digitala projekt som ny projektledare.

Deniesé Thorvaldsson, en 27 årig östgöte uppvuxen i Norrköping men bosatt i Jönköping de senaste 8 åren. Flyttade till Jönköping för att studera Grafisk Design och Webbutveckling på Tekniska Högskolan och fastnade för stadens charmiga aura och spännande utmaningar. Har sedan studierna arbetat med marknadsföring inom bland annat IT- och byggbranschen, samt drivit eget som Grafisk formgivare och fotograf under ett par år med både större och mindre kunder i regionen. 

- Med en ständig vilja att utvecklas och vara kreativ inom en bred front har jag nu hamnat hos Toxic som Content Manager, för att få arbeta med nya utmaningar tillsammans med ett fantastiskt team och utnyttja mina kreativa sidor internt och externt, säger Deniesé. 

Calle Andersson, Huskvarnason som flyttade till fel sida vinnebroa. Kommer senast från Science Park Jönköping där han jobbat som affärsutvecklare & Community manager de senaste 5 åren. Calle har också en mångårig erfarenhet inom svensk idrott, dels som tjänsteman på Smålands FF i 12 år där han jobbat med en rad olika utvecklingsfrågor, men även genom sitt stora engagemang inom svensk cykel. Är en av grundarna till den nytänkande och sociala cykelklubben La Lepre Stanca, som bl.a. var med och arrangerade Euro MTB i Huskvarna 2017.

- Jag ser fram emot att börja jobba på en modern och inspirerande arbetsplats som Toxic erbjuder, inte minst att få möjlighet att jobba med Toxics kunder och deras digitala resa och utveckling in i framtiden, säger Calle.

 

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Hör av dig till Oscar Meivert, byrå- & marknadsansvarig på Toxic, oscar.m@toxic.se eller 072-402 32 53.