Toxic växer i Borås!

Skrevs den 12 februari 2018

I början av februari tog Toxic över sina nya lokaler, mitt i centrala Borås. Läs mer om varför vi valt att växa i just Borås.

undefined

Som ett led i att fortsätta växa på strategiska platser byter vi nu till ett större kontor. Från och med den 1 februari hittar du oss på Hallbergsgatan 9, mitt i centrala Borås.

Borås är känt för mycket, men kanske främst för sin historia kring textil och postorder. På senare tid har även Borås som stad satsat mycket på e-handel, därför växer det idag fram många nya spännande bolag genom satsningar på just e-handel, därav smeknamnet "E-handelsstaden". Då e-handelslösningar är en stor del utav Toxics tjänsteutbud känns denna tillväxt helt rätt.

Så här säger Toxics delägare och tillika Borås-bo, Daniel Eriksson:
"Vi väljer nu att växla upp i Borås på grund av regionens starka tillväxt. Vi ser att många bolag har digitalisering på sin agenda, vilket är något vi på Toxic brinner för. Vi ser nu fram emot att fördjupa och inleda nya samarbeten ihop med spännande bolag som vill göra skillnad. Samtidigt ser vi fram emot att anställa nya digitala stjärnor som vill vara med och forma morgondagens digitala byrå."  

Nu sätter vi alltså klorna i E-handelsstaden Borås och söker därför nya digitala stjärnor som vill vara med på vår resa. Du kan läsa om våra utlysta tjänster här.

 

 

Oscar Meivert
Oscar Meivert Byråansvarig / Affärsutvecklare 036-860 22 50 oscar.meivert@toxic.se