Toxic blir för första gången utsett till Gasellföretag!

I en snabbväxande bransch gäller det att följa med i utvecklingens tempo, detta har nu Toxic levt upp till genom att utses till Gasellföretag 2017.

Skrevs den 11 oktober 2017

Toxic är en Gasell! Vi kan lyckligt och stolt meddela att vår starka tillväxt de senaste åren placerat oss i den grupp företag i Sverige som utses till ett DI Gasellföretag. Det är ett bevis på vårt driv och en milstolpe på den resa vi är på. 

Vad är DI Gasell?
Varje år analyserar Dagens Industri företagsklimatet i Sverige och utser Sveriges mest snabbväxande företag, så kallade Gasellföretag. Av alla Sveriges aktiebolag är det ca 0,5 % som klarar av kriterierna för att bli ett Gasellföretag. Bland kriterierna finns krav på omsättning, tillväxt och en allmänt sund finansiell situation. Här kan du läsa mer om vad DI Gasell innebär.

Nu utses vi alltså till ett Gasellföretag för första gången i bolagets historia, något som vittnar om den företagsresa som Toxic befinner sig på. Under de första två kvartalen 2017 har vi välkomnat fem nya digitala talanger in i organisationen.  De breddar vår kompetens och tjänsteutbud och vi är idag en digital byrå med helhet som kan göra ännu mer för våra kunder.

Vad tycker vår VD, Kalle Ekstrand om att bli ett Gasellföretag?
- Vi är på en otroligt spännande resa tillsammans med väldigt duktiga medarbetare som alla brinner för att skapa morgondagens digitala lösningar. Att för första gången få motta ett pris som detta gör mig väldigt stolt över vad vi alla tillsammans åstadkommit och den potential vi har att fortsätta resan framåt. Jag vill även rikta ett stort tack till alla våra fantastiska kunder och samarbetspartners som vi fått äran att hjälpa, utan dem vore detta inte möjligt. 

Hur ser framtiden ut?
På Toxic ska vi fortsätta vår strävan att alltid leverera digitala affärslösningar av absoluta kvalité, med kundens verklighet i fokus, samtidigt som vi ska välkomna nya talanger inom det digitala som vill vara med oss på denna resa. 

Detta ska vi fira!

Kom i kontakt med oss

Vet du inte var du ska börja? Det vet vi. Ring oss eller kom och hälsa på, vi har gott (om) kaffe!

Klicka här

Tack för att du tog första steget!
Vi tar nästa steg och hör av oss till dig.

Det är här ditt nya projekt börjar.

Ge oss lite kött på benen kring vilken typ av projekt det gäller så hör vi av oss inom kort.

Webb

E-Handel

SEO

Varumärkesstrategi

Foto & Film

Webbanalys

PIM-system

Grafisk identitet

Intranät

Sociala Medier

Mobil & Webbapp

Google Ads

Beskrivning av projekt

Dina uppgifter
Oj, nått gick fel! Kolla så alla fält blev korrekt eller kontakta oss via kontaktsidan.