Toxic utsedda till Newcomer of the Year Partner!

I torsdags arrangerades Litium Accelerate-dagen i Stockholm med fokus på upplevelser inom e-handel.

Skrevs den 29 oktober 2018

I torsdags arrangerades Litium Accelerate-dagen i Stockholm med fokus på upplevelser inom e-handel. En inspirerande och kunskapsgivande dag för kunder och partners som avslutades med middag och prisutdelning, som tack och för att uppmärksamma kunder- och partners insatser som utmärkt sig lite extra under året.

Vi fick stolt ta emot Litiums utmärkelse som Newcomer of the year Partner!

Med en motivering som löd:

Newcomer of the year Partner

Årets nya partner stormade in med full fart för mindre än ett år sedan och har sedan dess föredömligt hjälpt sina kunder och prospekts att hitta styrkan i Litium. De visade en helhjärtad satsning från första stund och de vågar tänka annorlunda och visar en stor potential. Dessutom utmanar de både sig själva och kundernas behov genom att framgångsrikt blanda teknik med progressiv affärsutveckling.

Kalle Ekstrand, VD på Toxic säger:

”Vi är sjukt stolta över att få ta emot detta pris, och vill tacka våra fantastiska medarbetare, kunder och framför allt Litium. Vi ser fram emot att göra fler spännande projekt framöver där vi tillför en massa värde till våra kunder, och våra kunders kunder!”

Läs om alla vinnare från Litium Accelerate-dagen här

Har du några frågor kring Litium och om det eventuellt skulle passa din e-handel? Kontakta Oscar Meivert på oscar.m@toxic.se så hjälper vi dig vidare.