Toxic instiftar två stipendier tillsammans med Tekniska Högskolan

Vi är oerhört glada att tillsammans med JTH få instifta två helt nya stipendier som ska premiera två studenter som brinner lite extra för App- respektive webbutveckling.

Skrevs den 02 april 2019

Vi på Toxic vill premiera två studenter på Jönköping University (Tekniska Högskolan i Jönköping) som under sin studietid valt att fokusera och förkovra sig lite extra inom apputveckling respektive webbutveckling. Vi ser gärna att studenten har ett stort intresse för problemlösning och utveckling av appar, webb, design och kanske jobbar hen även med egna projekt vid sidan av studierna.

Calle Andersson, affärsutvecklare på Toxic säger:

”Återväxten inom dagens techyrken är superviktig, och kan vi vara med att bidra till att fler söker teknikutbildningar här i Jönköping så är vi ohört glada. Vi vill också vara med att inspirera och bidra till att fler studenter vågar satsa på egna projekt vid sidan av studierna, då det är utvecklande att hela tiden testa sig fram i det digitala landskapet,” säger Calle Andersson, affärsutvecklare på Toxic.

Sonny Johansson, lärare och samverkanskoordinator på Tekniska Högskola i Jönköping säger:

”Vi på JTH är otroligt glada att ett lokalt företag som Toxic gör denna satsning för att lyfta upp våra riktigt duktiga studenter inom app- och webbutveckling. Det visar att kompetensen hos våra studenter är eftertraktad, och det ger engagerade studenter ytterligare en morot att sitta med egna projekt under studietiden.” säger Sonny Johansson, lärare och samverkanskoordinator på JTH.

Vinnarna för stipendierna får 10 000:- och en 6 månaders provanställning på Toxic, där studenterna kommer få en oförglömlig tid hos oss och våra digitala stjärnor.

Läs mer om stipendierna här:
- Apputveckling
- Webbutveckling

 

Har du några frågor kring stipendierna? Kontakta Calle Andersson på  så hjälper vi dig vidare.