Toxic ingår samarbete med Infranord kring digital utveckling.

Infranord fortsätter sin satsning på digital utveckling för att förenkla medarbetarnas vardag

Skrevs den 22 januari 2019

Bild: Infranord

Historiskt sett har Infranord AB satsat på digitala verktyg för sina medarbetare, dessa har nu Toxic fått i uppgift att vidareutveckla för att möta uppsatta krav och ytterligare effektivisera medarbetarnas vardag.

Oscar Meivert, Byrå- & Marknadsansvarig, Toxic – ”Infranord tog i slutet utav 2018 kontakt med oss på Toxic med behovet att vidare digitalisera de produkter som arbetats fram. Med ett robust API i grunden riktar sig främst vårt uppdrag mot gränssnittsutveckling för att fortsätta effektivisera för medarbetarna på Infranord. Vi är väldigt glada över att Infranord valt oss som leverantör av digitala verktyg och tjänster, och ser fram emot ett långsiktigt samarbete.

Infranords applikationer har tidigare utvecklats i kodspråken Swift och Java, efter dialog togs beslutet att vidareutveckla deras applikationer i React Native, för att uppnå en effektivitet i vidare förvaltningsarbete. 

Första projektet som Toxic fått i uppdrag att vidareutveckla avser Infranords Tidsredovisningstjänst, denna beräknas lanseras under februari 2019. Vi ser fram emot att hjälpa Infranord med ytterligare projekt i framtiden. 

"Toxic har varit en snabb och kompetent leverantör som vi är väldigt nöjda med, de håller vad de lovar och är proaktiva i sitt sätt att arbeta. Samarbetet med Toxic ligger i linje med vår ambition att leverera mobila applikationer snabbt och effektivt till vår verksamhet. Toxic med sina kompetenta medarbetare och proaktiva arbetssätt hjälper oss att ta fram smarta tekniska mobila applikationer som kommer gynna våra uppdragsgivare i Sverige och Norge", säger Ali Eskandari, IT-chef på Infranord AB.

 

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Hör av dig till Oscar Meivert, byrå- & marknadsansvarig på Toxic, oscar.m@toxic.se eller 072-402 32 53.