Toxic fortsätter växa med två nya digitala stjärnor

Toxic växer! Vi är glada över att kunna presentera ytterligare två digitala stjärnor till vårt team.

Skrevs den 17 februari 2019

 Låt oss välkomna Malin och Felicia!

Under hösten har Toxic anställt två nya stjärnor till vårt team, Malin och Felicia. De kommer utgå från Toxics kontor i Jönköping. Malin axlar rollen som projektledare och kommer säkerställa en hög leveranskvalité i våra digitala projekt. Felicia kommer som att vara projekt- och Marketing Automation ansvarig hos oss och specialisera sig på HubSpot.

Malin Nilsson Tunner, en före detta HR-student som bytte bana direkt efter examen och har sedan 5 år tillbaka arbetat med marknadsföring inom större bolag i Jönköpingsregionen. HR-spåren sitter fortfarande i och Malin har ett stort intresse för hur vi kommunicerar och organiserar oss för att nå bästa resultat och samtidigt må bra, men inte minst att ha roligt på vägen. Hon är uppvuxen utanför Jönköping och uppskattar att staden ständigt växer och utvecklas. Lagsport har alltid varit ett stort intresse, tidigare som utövare och nu som åskådare men är en lagspelare ut i fingerspetsen.

-  Jag är superspänd på de utmaningar som väntar och ser fram emot att få bidra och utvecklas tillsammans med Toxic. Jag ser fram emot att få lära mig nya branscher och få arbeta tillsammans med spännande kunder i en dynamisk organisation med mycket glädje, engagemang och kunskap.

Felicia Ståhl, Alingsåsare som hamnat i Jönköping och just nu studerar sin sista termin på JIBS där hon läser en kandidat inom Business Administration. Hon är en aktiv tjej som älskar allt från vindsurfing till hästhoppning och ni hittar henne allt som oftast på gymmet, antingen som instruktör eller hängiven skrotlyftare! Felicia är en driven och nyfiken individ som tycker att tech-och data drivna företag är fantastiskt kul! Toxic träffade Felicia i Berlin i höstas och det sa bara KLICK! Sagt och gjort, nu är hon hemflyttad till Jönköping och installerar sig på Toxic.

- Det känns som en härlig utmaning och väldigt roligt att få utvecklas tillsammans med Toxic. Det är ett grymt duktigt gäng jag hamnat hos och jag längtar efter att få lära mig allt och samtidigt kunna bidra med mina tidigare erfarenheter inom tech företag, projektledning och marknadsföring, säger Felicia.

 

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Hör av dig till Oscar Meivert, byrå- & marknadsansvarig på Toxic, oscar.m@toxic.se eller 072-402 32 53.