Toxic är återigen utsedda till DI-Gaseller!

Vi på Toxic är väldigt glada och stolta att för andra året i rad få tillhöra ett av de snabbast växande företagen i Sverige!

Skrevs den 12 oktober 2018

”Stort grattis, ditt företag är ett av Sveriges snabbast växande och mest lönsamma!”

Vi är mer än stolta att presentera att Toxic återigen har utsetts till ett utav Sveriges gasellföretag 2018. Den 23 oktober kommer Toxic tillsammans gå på Jönköpings gasellfest för att fira denna fina utmärkelse.

Vad är DI-gasell?

Varje år så utser tidningen Dagens Industri de mest snabbväxande företagen i Sverige. För att utse detta så görs en helhetsbedömning utav alla bolag samt strikta kriterier ska uppfyllas. Detta är krav som visar på en sund verksamhet tillexempel omsättningskrav, att företaget har sunda finanser samt att företaget har en klar tillväxt.

Toxic har uppfyllt samtliga krav och har därför blivit ett utav Sveriges gasellföretag återigen. Knappt 1% utav alla Sveriges aktiebolag utses till Gaseller. Toxic är därför väldigt stolta och hedrade över att ha vunnit två gasellutmärkelser två år i rad!

Glädje och gemenskap på arbetsplatsen är några av våra grundstenar för framgång, därför strävar Toxic alltid efter att ha roligt tillsammans på jobbet. Vi är väldigt stolta över oss själva då DI-gasell är ännu ett fint kvitto på att Toxic-teamets samarbete och hårda arbete lönar sig. Vi vill också tacka våra kunder och samarbetspartners som vi får äran att hjälpa framåt i digitaliseringen. Utan dem så hade inte vår verksamhet fungerat.

Kalle Ekstrand VD, tycker återigen till om gasellutmärkelsen.

”Vi är självklart väldigt glada och stolta att för andra året i rad få tillhöra dom snabbast växande företagen i Sverige. Det är ytterligare ett tecken på att vi är på rätt väg, och att vår modell fungerar!”

Nu ska vi fira!

Vägen till en stark digital närvaro

Vet du inte var du ska börja? Det vet vi. Ring oss eller kom och hälsa på, vi har gott (om) kaffe!

Klicka här

Tack för att du tog första steget!
Vi tar nästa steg och hör av oss till dig.

Det är här ditt nya projekt börjar.

Ge oss lite kött på benen kring vilken typ av projekt det gäller så hör vi av oss inom kort.

Webb

E-Handel

SEO

Varumärkesstrategi

Foto & Film

Webbanalys

PIM-system

Grafisk identitet

Intranät

Sociala Medier

Mobil & Webbapp

Google Ads

Beskrivning av projekt

Dina uppgifter
Oj, nått gick fel! Kolla så alla fält blev korrekt eller kontakta oss via kontaktsidan.