Slöjd-Detaljer väljer Toxic som samarbetspartner

Toxic tar nytt spännande e-handelsuppdrag i Skara där vi tar hand om helheten. Ny responsiv E-handel med DIBS, Masterpass och integration mot Harmoney.

Skrevs den 10 februari 2016

Vi kommer under våren 2016 bygga om Slöjd-Detaljers befintliga E-handel och göra den responsiv. Vi kommer samtidigt se över deras design och jobba på deras svarstider i webbshoppen. Våra digitala strateger kommer jobba med SEO och SEM för att ytterligare öka trafiken och konverteringen i deras E-handel. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete där vi tillsammans driver deras affär framåt med nytänkande och driv. Vi kommer använda Umbraco som CMS och DIBS och Masterpass som betalningslösning. Vi kommer att integrera mot deras ekonomisystem Harmoney och deras API.

Om Slöjd-Detaljer

Intresset för hantverk är starkare än någonsin. På Slöjd-Detaljer snickrar, stickar och pysslas det som aldrig för, även bortglömt mode och retrokänsla upplever en renässans. För Slöjd-Detaljer passar detta perfekt, då detta med kreativitet och den skapande handen ligger dem varmt om hjärtat. I mer än 50 år har de försett deras kunder med hobby och hantverksmaterial. De vill också göra deras yttersta för att förmedla filosofin "människan behöver kreativitet för att leva ett gott och lyckligt liv och må bra i själen". 

Deras affärsidé är att sälja förbrukningsmaterial och verktyg för hobby, hantverk och undervisningsändamål. Deras sortiment består av ca 8.000 produkter - De skall vara så heltäckande som möjligt för skolans kreativa ämnen, hobby och proffs hantverkare samt för dem som pysslar.