Slöjd-Detaljer väljer Toxic som samarbetspartner

Toxic tar nytt spännande e-handelsuppdrag i Skara där vi tar hand om helheten. Ny responsiv E-handel med DIBS, Masterpass och integration mot Harmoney.

Skrevs den 10 februari 2016

Vi kommer under våren 2016 bygga om Slöjd-Detaljers befintliga E-handel och göra den responsiv. Vi kommer samtidigt se över deras design och jobba på deras svarstider i webbshoppen. Våra digitala strateger kommer jobba med SEO och SEM för att ytterligare öka trafiken och konverteringen i deras E-handel. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete där vi tillsammans driver deras affär framåt med nytänkande och driv. Vi kommer använda Umbraco som CMS och DIBS och Masterpass som betalningslösning. Vi kommer att integrera mot deras ekonomisystem Harmoney och deras API.

Om Slöjd-Detaljer

Intresset för hantverk är starkare än någonsin. På Slöjd-Detaljer snickrar, stickar och pysslas det som aldrig för, även bortglömt mode och retrokänsla upplever en renässans. För Slöjd-Detaljer passar detta perfekt, då detta med kreativitet och den skapande handen ligger dem varmt om hjärtat. I mer än 50 år har de försett deras kunder med hobby och hantverksmaterial. De vill också göra deras yttersta för att förmedla filosofin "människan behöver kreativitet för att leva ett gott och lyckligt liv och må bra i själen". 

Deras affärsidé är att sälja förbrukningsmaterial och verktyg för hobby, hantverk och undervisningsändamål. Deras sortiment består av ca 8.000 produkter - De skall vara så heltäckande som möjligt för skolans kreativa ämnen, hobby och proffs hantverkare samt för dem som pysslar. 

Kom i kontakt med oss

Vet du inte var du ska börja? Det vet vi. Ring oss eller kom och hälsa på, vi har gott (om) kaffe!

Klicka här

Tack för att du tog första steget!
Vi tar nästa steg och hör av oss till dig.

Det är här ditt nya projekt börjar.

Ge oss lite kött på benen kring vilken typ av projekt det gäller så hör vi av oss inom kort.

Webb

E-Handel

SEO

Varumärkesstrategi

Foto & Film

Webbanalys

PIM-system

Grafisk identitet

Intranät

Sociala Medier

Mobil & Webbapp

Google Ads

Beskrivning av projekt

Dina uppgifter
Oj, nått gick fel! Kolla så alla fält blev korrekt eller kontakta oss via kontaktsidan.