SafeLine stärker sin digitala närvaro.

För Europas största, oberoende tillverkare av säkerhetstillbehör för hissar, SafeLine, har Toxic utvecklat en helt ny webblösning.

Skrevs den 06 oktober 2017

Tillsammans med Europas största, oberoende tillverkare av säkerhetstillbehör för hissar - SafeLine - har Toxic utvecklat en helt ny webblösning bestående av en ny webb, en skräddarsydd e-handel och ett PIM-system. Lösningen ska i längden även sömlöst integreras mot deras befintliga affärssystem.

På Toxic är vi stolta över det arbete vi utfört tillsammans med duktiga personer på SafeLine, ännu roligare blir det när kunden är nöjd med vår insats, det är otroligt viktigt för oss. Såhär beskriver SafeLine sitt behov och det jobb som utförts:

"Vi hade en stor utmaning framför oss när vi valde att det var dags att uppdatera vår hemsida. Med ett stort kundregister och ett stort antal produkter med mängder av dokumentation var det mycket viktigt att allting gjordes så enkelt och smärtfritt som möjligt, men också att den nya sidan skulle vara enkel för kunder och vi som arbetar med sidan att navigera – något som Toxic levererade. De fanns hela tiden tillgängliga för frågor när vi stötte på problem och har verkligen varit en klippa i vårt arbete."