Toxic certifieras inom Litium Business Consulting

Som ett led i vårt etablerade partnerskap med Litium, har vi nu certifierat oss som Litium Business Consultants.

Skrevs den 08 februari 2018

I slutet utav januari blev Toxics Kalle Ekstrand och Oscar Meivert certifierade inom Litium Business Consultants. Vad innebär detta för dig som e-handelare?

Till att börja med, vad är Litium?
Litium beskriver det själv som "en plattform för smartare e-handel", något vi nu förstår. Litium är en kraftfull e-handelsplattform som erbjuder alla funktioner som en seriös e-handlare behöver, samt en snabb time-to-market. I Litium kan du som användare arbeta med din marknadsföring, försäljning och produkthantering (PIM) i en och samma plattform. Genom ett användarvänligt CMS styr du sedan var ditt innehåll skall publiceras. 

 

undefined

Litium Accelerator
Litiums Accelerator ger dig som kund grunden för en e-handel eller återförsäljarportal, baserad på Litiums kraftfulla plattform. Du börjar inte från ett tomt blad utan får direkt tillgång till standardfunktioner som täcker de flesta behoven, kunskap och best-practice från branschledare. Med grunden på plats kan du lägga dina resurser på det som skapar mervärde för dina kunder som design, värdeadderande funktioner och nytänkande affärslogik.

undefined

Litium Business Consultants
I och med vår certifiering som Litium Business Consultants kan vi nu erbjuda våra kunder professionellt stöd inom strategi, projektledning, utveckling, drift och förvaltning av olikaLitium projekt. Då vi fått en bred kunskap inom verktyget kan vi effektivt se om Litium passar dig och din verksamhet, samt hur du på bäst sätt går tillväga för att skapa så mycket värde som möjligt. 

Om Litium
Litium är ett svenskt företag som erbjuder en mycket kompetent e-handelsplattform för medelstora till stora e-handlare. Bland deras kunder hittar du bland andra Jollyroom, Teknikmagasinet, Stayhard, ÖoB och många fler. Toxic är idag en stolt partner till Litium.

Har du några frågor kring Litium och om det eventuellt skulle passa din e-handel? Kontakta Oscar Meivert på oscar.m@toxic.se så hjälper vi dig vidare.