Garo får snart en helt ny digital kostym

Toxic fortsätter hjälpa GARO förstärka positionen som ett modernt, flexibelt och innovationsdrivet företag. Nu med helt ny digital kostym mot två olika konsumentgrupper.

Skrevs den 11 november 2020

Vårt samarbete

GARO skapar helhetslösningar för elinstallationsmarknaden och sökte en proaktiv samarbetspartner fylld med idéer och nytänkande i digitala lösningar. Dom fann Toxic och det är vi glada för. GARO har varit kund hos oss länge och vi har tidigare drivit digitala projekt, vi har bland annat byggt en ny produktwebb för GARO E-mobility, drivit trafik genom digital marknadsföring och utvecklat en app för GARO G-Box som hjälper dig konfigurera din G-Box. Vi fortsätter ett lyckat samarbete och har under hösten påbörjat arbetet med en helt ny produktwebb för Garo.se och Garo.se/Proffs.

Bakgrund

GARO har ett produktutbud med en komplex produktstruktur och valet föll på plattformen Litium 7, som är en molnbaserad plattform med fullt integrerad och central produkthantering. Plattformen passar väl för att strukturera och simplifiera för GARO. Litium innehåller även en mängd funktionalitet och dynamik som underlättar både för oss i utvecklingsfasen såväl som för redaktörer, och bäddar för möjligheten att växa på sikt.

Målet med den nya webben är att skapa den bästa digitala kundupplevelsen på en ibland snårig marknad och tänka nytt och smart. Behovet att nå fler och simplifiera kundresan utmanade både design och teknisk skill, och utmynnade i två websites för två olika målgrupper: Slutanvändare och Proffs. Dessa delar på produktsortiment men har helt egna gränssnitt.

"Vi tror att GARO i sin nya, moderna kostym kommer bli en än starkare utmanare både på den Svenska och internationella elinstallationsmarknaden. Och vi är mer än glada att få vara med på tåget och ser fram emot att skapa många fler digitala guldkorn tillsammans" säger Ebba som driver projektet från Toxic sida.

Nyfiken på Litium?

Här ser du några utvalda kundcase som vi har byggt på Litium. Vill du få mer information än så, kontakta oss gärna via formuläret nedan eller läs mer om Litium här.

Emmaljunga

Varsego

Nordic Waterproofing