Furhoffs satsar på Litium

Furhoffs har inlett ett långsiktigt arbete kring strukturen av sin produktinformation. Valet föll på Litium PIM och CMS. Integration till Monitor och RSK-databas.

Skrevs den 19 maj 2019

Toxic har under flera år jobbat med Furhoffs kring deras digitala närvaro. Nu tar vi tillsammans nästa steg och jobbar idag i ett gemensamt projekt där vi ska ta kontroll på informationen kring produkter. Projektet kommer innefatta integration till deras affärssystem Monitor där vi hämtar produktdata. Förädlingen av produkter sker i Litium PIM och en helt ny kommunikationsstruktur kommer byggas på samma plattform. Vi kommer automatisera stora delar av deras informationsdelning till externa databaser och aktörer. Första integrationen byggs mot RSK-databasen där vi fyller på med uppdaterad produktinformation. Vi kommer även att automatisera deras skapande av produktpdfer via webben. Mer spännande integrationer kommer. 

Om Furhoffs

Furhoffs Rostfria arbetar med rostfritt stål. Bolaget tillverkar och marknadsför:

Historia

1899 startade Carl Furhoff ett litet företag i Skövde för tillverkning av kopparkannor, kittlar, skopor mm. Kopparslageriet växte med åren samtidigt som verksamheten förändrades i takt med att nya generationer Furhoffare tog vid och ledde verksamheten vidare.

På 1920-talet började tillverkningen av produkter i det då nya materialet, rostfritt stål. I dag kan vi utan att ta till överord säga att vi är ett verkligt specialistföretag inom rostfritt med produktion av egenutvecklade VVS-produkter och en omfattande legoproduktion av rostfria produkter.

Vår anläggning, där all produktion och utveckling sker, finns fortfarande i Skövde. Traditionerna har vi i behåll, vi driver än i dag en kopparslagarskola för våra anställda.

P.S. Namnet Furhoff är taget 1855 ur Furuby och Hoffmantorp, två socknar belägna utanför Växjö i Småland.

Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Hör av dig till Daniel Eriksson, affärsutvecklare på Toxic, 072-566 15 00 eller daniel.eriksson@toxic.se