CE Produkter - Det handlar om vilka de är

Det som är grejen med CE Produkter är hur de gör saker. Med passion och med ett väldigt stort hjärta. Och nu har de en ny webb där de kan visa världen vad de gör och vilka de är.

Skrevs den 11 december 2017

Bakgrund

CE Produkter producerar högkvalitativa textila produkter som gör möbler mjuka, dämpar ljud och isolerar.

De levererar material och lösningar till små och stora aktörer inom många olika branscher, tex. möbelindustri, fordonstillverkare och ventilationsindustri. 

Det är ett företag med anor. Från början var det Victoria och Eric Ekmans morfars far som startade tillverkning av vadd och genom åren har man utvecklats inom samma kärnverksamhet och gjort en fantastisk resa. 

Projektet

Hur de är som företag och hur de väljer att kommunicera har varit en nyckel i CE Produkters framgångssaga.

För att få en helhetskänsla och att hitta ett koncept som berättar vilka de är, har vi tillsammans med CE Produkter skapat en ny kommunikationsplattform i form av en ny webbplats.

Vi har tagit fram en ny grafisk profil, ett nytt text- och bildspråk och byggt en helt ny webb. 

Deras stora material och produktkännedom är i fokus men även människorna som utgör företaget. 

Webbplatsen bygger på responsiva funktioner och använder den senaste versionen av Umbraco. 

Toxic är stolta att få jobba med växande och nytänkande företag som CE Produkter. Särskilt när vi engagerar många av våra duktiga och erfarna kommunikatörer, designers och utvecklare.

Vi tackar CE Produkter för ett härligt och långsiktigt samarbete! Gå gärna in och inspireras av ett expansivt textilföretag http://www.ceprodukter.se/sv/

Vill du också ha en ny webbplats, kontakta mig Oscar Salomonsson på 070-5397109 alternativt oscar@toxic.se så hjälper jag dig vidare.