5 månaders tillbakablick

För 5 månader sen lanserade vi en ny satsning av Digital Marknadsföring som tjänst. Här tittar vi tillbaka och reflekterar över tiden hittills.

Skrevs den 31 augusti 2020

Under våren har vi alla stått inför yttre påverkningsfaktorer som vi inte själva kunde råda över. Följden av det är att vi har sett att många blivit pushade till att göra en skiftning i sin marknadsföring, vilket resulterat i fler digitala insatser. För oss och vår satsning kan man säga att vi hade tur med tajmningen. Men däremot så är det expertis och kunskap och inte tur som gör att vi fortsätter växa inom området. Tittar vi framåt ytterligare 5 månader så är vår spaning att företag som tidigare inte satsat majoriteten av sin marknadsbudget till digitala insatser ser värdet av det. Varför då? En stor fördel med att satsa digitalt är att du alltid kan mäta dina investeringar och insatser genom att analysera data och trafik. Samma data ger dig en unik möjlighet att lära känna din målgrupps digitala kundresa.

"Vi var väl förberedda och fick på så sätt snabb effekt både internt och externt. Vi har hittat ett arbetssätt där vi får mycket bra utväxling på våra resurser – rätt kompetens på rätt plats. Vi ser också ett ökat behov på marknaden och det är viktigare än någonsin att vara relevant och synlig online. Här har vi hittat en effektiv modell som hjälper våra kunder öka sin närvaro och försäljning digitalt. Vi kompletterar företags marknadsavdelning med den specifika kompetens som saknas eller behövs. Vi ser fram emot att fortsätta växa tillsammans med befintliga och nya kunder" säger Calle Andersson Affärsutvecklare på Toxic

Om tjänsten

Som kund får du genom oss, en partner som tar ansvar för ert strategiska och kreativa arbete i digitala medier. Vi blir er effektiva marknadsmotor med fokus på affärer och leadsgenerering. Vi använder beprövade metoder för att generera affärer och leads till er organisation. Baserat på vad som faktiskt fungerar utifrån analys av data. I vårt erbjudande får du tillgång till följande expertis: Sociala Media Specialist, Sociala Media Producent, Dataanalytiker, Content Writer, Fotograf, SEO specialist, Affärsutvecklare, Digital Marknads Strateg.

Kontakta oss

Vi som driver området har lång erfarenhet inom just digital marknadsföring och ser fram emot att få hjälpa fler företag lyckas digitalt. Läs mer om vårt erbjudande 

Skicka gärna ett mail till oss så hör vi av oss!