10 års jubileum tillsammans med Umbraco

Vi kan knappt tror det själva men det har redan gått 10 år sen vi började arbeta med Umbraco. Sen dess har vi vuxit och vi är idag störst i Norden på Umbraco.

Skrevs den 25 november 2020

Varför Umbraco?

Det fanns många anledningar till att vi började jobba med Umbraco för 10 år sen. Framförallt så tycker vi att Umbraco är det CMS som håller genomgående högst klass. Vår utvecklingsavdelning har möjlighet att bygga skräddarsydda lösningar baserat på varje kunds unika behov, vilket möjliggör webbutveckling i dess finaste form. Vi gillar flexibiliteten det ger oss kopplat till UX/UI-design, funktionalitet och att vi kan bygga sömnlösa systemintegrationer. Förutom de fördelar det ger vår utvecklingsavdelning så är det ett väldigt logiskt och användarvänligt CMS för redaktören, det är smidigt och går snabbt att skapa sitt innehåll helt enkelt.

Vad har hänt sen dess?

Umbraco jobbar hela tiden med förbättringar av plattformen och under åren har flera versioner släppts. Idag ser vi en stor förbättring av användarvänligheten, så som hantering av flera språk, en infinity edition vilket innebär att du redigerar ditt innehåll på en och samma plats istället för att gå emellan olika flikar, väldigt effektigt. Men också en ny blockeditor, för att nämnda några funktioner vi gillar.

Här nedan kan du se hur det visuella utseendet har ändrats mellan en av de tidigare versionerna Umbraco 4 och Umbraco 8, den senaste versionen.

Umbraco 4

Umbraco 8 och Cloud

Partners sen 2010

Sen 2010 har det hänt en hel del både hos Umbraco och hos oss på Toxic. Umbraco var precis som vi ett mindre team men har sedan dess växt med både medarbetare och nya tekniker. På Toxic var vi då 4 personer och vi hade precis öppnat kontor i Jönköping. 

2018 blev vi Gold partner vilket är den högsta partnernivån man kan inneha. Förutom det så blev vi i år ett Umbraco Cloud Powerhouse. Det innebär att Umbraco uppmärksammat oss som en partner som har stark kunskap och expertis inom deras molntjänst Umbraco Cloud. I Umbraco Cloud kan vi enkelt jobba med både utveckling och testning för att bygga lönsamma plattformar åt våra kunder. Med tanke på vårt långa samarbete har vi en tajt relation med Umbraco och arbetar tillsammans så att plattformen utvecklas och uppfyller de krav som förväntas idag, men även i framtiden.

Umbraco är av våra hemmaplan och vi har byggt över 500 webbsidor, vi har ca 100 av de projekten i Cloud och det kommer hela tiden till fler. 

Se några av våra kundcase som vi byggt med Umbraco

Hooks Herrgård

Elkedjan

Sia Glass

Essem Design