Senaste nytt

Är du nyfiken på vad som händer hos oss? Här finns våra senaste nyheter, lanseringar, inbjudningar och annat som rör oss och vårt arbete.

5 december 2023

Lyckade lanseringar för Destination Jönköping

Jönköpings Konsert och Kongress samt Jönköpings Teater har fått nya digitala kostymer. Två av fyra lyckade lanseringar för Destination Jönköping och Jönköpings Kommun är klara. “Ett fantastiskt samarbete”.

23 november 2023

7 snabba med Stefan, projektledare

Med ett stort intresse för människor och teknik utgör Stefan den perfekta projektledaren på Toxic. Med stor tillit från kunder och kollegor styr Stefan projektledarskutan med varm hand och för projekt efter projekt i hamn med excellens. Ta reda på mer om Stefans roll som projektledare och hans bästa tips för att utvecklas i rollen i den här intervjun!

16 november 2023

Nytt samarbete med Miller Badrum

Nu har vi den stora äran att meddela att vi får förtroendet att bygga e-handel och PIM på Litium för vår nya samarbetspartner Miller Badrum. Projektet innefattar ny UX/UI-design, utveckling av e-handel och PIM med integration till Klarna Checkout.

9 november 2023

7 snabba med Matilda, Customer Success Agent på Toxic

Matilda är bryggan mellan affärsutvecklare och support. Hon stöttar dagligen kunder och kollegor med stort och smått och är expert på att hitta smarta lösningar på digitala utmaningar. Möt Matilda, Customer Success Agent på Toxic.

26 oktober 2023

90 sajter i samma Umbraco-lösning för K.W. Bruun

K.W. Bruun som är generalagent för Opel var i behov av att utveckla en digital lösning som möjliggör administrering av 90 sajter i samma lösning. Resultatet blev en tekniskt komplex uppsättning i Umbraco som erbjuder flexibilitet för respektive återförsäljare och effektivisering för samtliga redaktörer.

19 oktober 2023

7 snabba med Adam, Customer Success på Toxic

Adam jobbar som Customer Success på Toxic. “Success” är också ett ord som beskriver Adams bemötande mot kunder och exceptionella hantering av uppkommande problem, på ett utmärkt sätt. Lär känna Adam och lär dig mer om vad det innebär att jobba med support på Toxic i den här intervjun.

16 oktober 2023

Flexibilitet i fokus på Montitor ERPs nya webblösning

Nyligen lanserades Monitor ERP Systems nya webb. En lösning som den digitala byrån Toxic ligger bakom. Lösningen är byggd i Umbraco CMS och signifikant för webben är att den är dynamisk, flexibel och med enkelhet kan hanteras av redaktörer över hela världen.

10 oktober 2023

Nytt Umbraco-case till experterna på Toxic

Det är med stor glädje vi meddelar att vi inlett ett nytt samarbete med Didner & Gerge. Fondbolaget är i behov av en ny webb som är modern, användarvänlig och tillgänglighetsanpassad. Toxic antog uppdraget och är i full gång att utveckla en ny webb i Umbraco.

27 september 2023

7 snabba med Elin, UX/UI-designer på Toxic

Elin är UX/UI-designern som känner stolthet över att utveckla produkter som är tillgängliga för alla och som ser feedback som en nyckel till att utvecklas. Läs mer om hur livet som UX/UI-designer är på Toxic i den här intervjun med Elin.

18 september 2023

Toxic ingår ramavtal med Welandkoncernen

Nu står det klart att den digitala byrån Toxic blir Industrireklam och därmed Welandkoncernens nya webb- och systemutvecklingspartner. Inom koncernen ingår ett 30-tal bolag och Toxic tar i och med partnerskapet över det tekniska ansvaret för all webb- och systemutveckling för samtliga bolag inom koncernen.

7 september 2023

Säg hej till tre nyanställda Litium-proffs med många strängar på sina lyror

Finns det något roligare än att hälsa tre skarpa, kompetenta och härliga kollegor välkomna till det redan härliga gänget på Toxic? Nej, vi tror faktiskt inte det. Säg hej till Pontus, Camilla och Jonas som tillsammans med några fler kollegor bildar Team Litium 3! 👋

4 september 2023

Toxic <3 Göteborg

Innan sommaren gick vi ut med att Toxic etablerar sig i Göteborg. Sagt och gjort – nu är vi inflyttade och på plats på vårt kontor i World Trade Center med utsikt över staden på G. Häng med på en digital titt och säg hej! 👋

29 augusti 2023

Toxic inleder samarbete med Svegro – Sveriges största ekologiska växthusodlare av örter och sallat!

Toxic adderar med stolthet ännu en grön kund till listan över nya samarbeten. Svegro är ett visionärt, familjeägt bolag med stort hållbarhetsfokus som har gett den digitala byrån Toxic i uppdrag att utveckla en ny webb i Umbraco. Fokus ligger på att ta fram ny design & nytt UX-koncept samt att skapa en inspirerande och lättnavigerad webb för slutkonsumenten.

24 augusti 2023

Umbraco Platinum Partner – vad innebär det? Kalle Ekstrand, CTO på Toxic berättar.

Toxic gick i våras ut med att de blir först i Norden att inneha partnerskapet. Frågan vi alla ställer oss är; vad innebär det egentligen och vad får du som kund för fördelar hos en Platinum Partner? Väntan är över! Kalle Ekstrand, CTO på Toxic ger svaren.

22 augusti 2023

7 snabba med Tobbe, lösningsarkitekt på Toxic

I denna intervju möter vi nyfikna och ständigt på jakt efter mer-kollegan Tobias som är specialist på Litium och som brinner för teknik i allmänhet. Läs mer om livet som lösningsarkitekt ur Tobbes perspektiv här nedan.

27 juni 2023

Toxic vinner Sitevision-upphandling för Destination Jönköping

Nu står det klart att den digitala byrån Toxic står som vinnare av upphandlingen och får därmed i uppgift att bygga fyra nya webbplatser till Destination Jönköping AB. Webbplatserna byggs i Sitevision med stort fokus på tillgänglighetsanpassning.

15 juni 2023

Toxic blir Nordens första Umbraco Platinum Partner

Digitalbyrån Toxic blir den första byrån i hela Norden att bli Umbraco Platinum Partner, vilket är den högsta status en partner kan uppnå hos Umbraco. Partnerskapet är en garanti för högsta kvalité, kompetens och service inom Umbraco-leveranser. Toxic har varit Gold Partner sedan 2018, vilket tidigare har varit den högsta nivån – fram tills nu.

14 juni 2023

Toxic stärker e-handelsaffären i Göteborg – rekryterar erfarna Litium-utvecklare

I början av juni meddelade digitalbyrån Toxic att de etablerar sig i Göteborg. Nu står det klart att ett team med erfarna Litium-utvecklare blir grundbultarna i den nya storstadssatsningen.

7 juni 2023

Toxic etablerar sig i Göteborg

Digitalbyrån Toxic visade ett starkt resultat under pandemin och fortsätter även växa sig igenom lågkonjunkturen. Nu etablerar sig bolaget i Göteborg och stärker genom etableringen sin närvaro i västra Sverige.

1 juni 2023

Toxic fortsätter agera för Jämlikhet

Digitalbyrån Toxic har under flera år arbetat aktivt för en jämlik och inkluderande kultur på företaget och en jämlik techbransch i stort. Nu kommer byrån med ytterligare ett initiativ där de bidrar till ett mer jämlikt samhälle.

26 maj 2023

7 snabba med Kevin, systemarkitekt på Toxic!

Kevin är systemarkitekt på Toxic och en fena på logiskt tänkande. Han kravställer och planerar arkitektur och uppsättning av system för att se till att kundens behov uppfylls. Vad han tycker är det bästa med jobbet? När han får vara med och lösa ett knepigt problem för en kund och bemöts med positiv feedback. Låter det som en perfect match på person och roll? Absolut!

25 maj 2023

Toxic kniper en nominering till Umbraco Awards för andra året i rad

Nu står det klart att Toxics webblösning för Svenska Friidrottsförbundet är nominerad till Umbraco Awards i kategorin “Best Cloud Solution”. Den prestigefyllda tävlingen avgörs den 14 juni på techkonferensen Umraco Codegarden i Odense, Danmark.

17 maj 2023

En skalbar e-handelslösning med centraliserad produktinformation på Litium 8

När du hanterar en stor mängd produktinformation är ett automatiserat och planerat PIM-system avgörande för en effektiv verksamhet och en positiv kundupplevelse. Det är precis vad Profsafe erbjuder sina kunder när den toppmoderna PIM- och e-handelslösningen som är byggd på Litium nu är lanserad.

16 maj 2023

Toxic bygger ny webb åt Stiftelsen Lantbruksforskning

Den digitala byrån och Umbraco Gold-partnern Toxic får i uppdrag att bygga ny webb åt Stiftelsen Lantbruksforskning. Den nuvarande webben är föråldrad och saknar önskad funktionalitet – något som Toxic ska råda bot på.

12 maj 2023

Varsego’s nya e-handel är lanserad – “man kan inte annat än att bli glad av den”

Attrahera nya kunder och skapa en kundupplevelse utöver det vanliga var några av de önskemål Varsego presenterade i de inledande samtalen kring den nya e-handeln. Lösningen byggdes på Litium och ger samma köpupplevelse och fördelar som en B2C-e-handel.

11 maj 2023

7 snabba med Lisa, frontendutvecklare på Toxic.

Lisa är frontendutvecklaren som håller både den logiska och kreativa delen av hjärnan skärpt genom att kombinera design och webbutveckling i sin vardag. Hon fungerar som bäst när hon intagit en kopp kaffe och hon brinner för att vara med och underlätta genom digitala lösningar för utsatta personer i samhället. Möt Lisa, frontendutvecklare på Toxic!

26 april 2023

Toxic digitaliserar solcellsbolaget Parkys Solar

Den digitala byrån Toxic fördjupar samarbete med solcellsföretaget Parkys Solar och får förtroendet att hjälpa bolaget ta nästa steg på digitaliseringsresan. Uppdraget innefattar utveckling av en återförsäljarportal, en konfigurator och en applikation.

24 april 2023

7 snabba med Adisa, Social Media Specialist på Toxic

I den här intervjun möter vi Adisa från vårt Growth Marketing-team. Med fokus på teknik, analys och data kombinerar hon pricksäckra strategier med operativt arbete och säkerställer därmed att våra kunders digitala närvaro ökar. Läs mer om Adisas jobb som sociala medier-specialist i nedan intervju.

18 april 2023

K.W Bruun Automotive väljer Umbraco-byrån Toxic till ny webbleverantör

Toxic har fått i uppdrag att bygga över 100 återförsäljarsidor för Opel-försäljare i Sverige, med fokus på användarvänlighet och en hanterbar struktur.

14 april 2023

Toxic lanserar Sveriges första SaaS-tjänst för hantering av prisinformation inom e-handel

Idéen om en tjänst som underlättar för e-handlare att uppfylla den nya prisinformationslagen som trädde i kraft i september 2022 uppkom under Toxics 24-timmars hackathon. Några månader senare är tjänsten utvecklad och lanserad under namnet PriceStory.

13 april 2023

6 snabba med Jonathan, SEO- och CRO-specialist på Toxic

Jonathan är specialisten som vet hur du gör för att öka trafiken till din webb och få dina besökare att konvertera. Han är inte rädd för att testa nya saker och han vet att datadrivna beslut alltid ger bäst resultat. Lär känna Jonathan och hans vardag som SEO- och CRO-specialist på Toxic i denna intervju.

5 april 2023

Toxic bygger ny webb åt Missing People

Toxic och Missing People samarbete sträcker sig flera år bakåt i tiden och fortsätter nu även utvecklas framåt. Uppdraget innefattar framtagning av en ny webb med fokus på användarvänlighet, ny design och tillgänglighetsanpassning enligt WCAG-standard.

27 mars 2023

Hello Girl – kodutbildningen som bidrar till en mer jämställd techbransch!

För femte året i rad genomfördes i helgen kodutbildningen Hello Girl med syfte att inspirera fler kvinnor till att jobba som utvecklare. Linnea, systemutvecklare på Toxic, är en av grundarna och hon ser att initiativet fortsätter ge positiva ringar på vattnet.

24 mars 2023

9 snabba med Viktor, webbutvecklare på Toxic!

Viktor har från dag ett har känts självklar på Toxic. Kanske har det att göra med att hans småländska hjärta klappar lika starkt som Toxics. Läs mer om Viktors vardag som webbutvecklare på Toxic och hans väg till programmeringsbanan i intervjun här nedanför.

23 mars 2023

Toxic fortsätter växa – rekryterar försäljningschef med 15 års erfarenhet inom e-handel

E-handelsbyrån Toxic har en stadigt uppåtgående tillväxtkurva och förstärker nu organisationen och ledningsgruppen med en försäljningschef för att kunna ta ännu större uppdrag och möta kundernas efterfrågan. Den nyrekryterade Johan Ottosson kommer med erfarenhet från Liseberg och uppdraget att driva Lisebergs e-handels och digitaliseringsresa och nu senast som försäljningschef på modejätten Nelly.com.

22 mars 2023

Umbraco vinner pris för bästa Open Source CMS!

Den oberoende organisationen CMS Critic presenterar årligen vilka CMS-plattformar som användare och redaktörer röstat fram som de bästa. I år kammar Umbraco hem första pris i kategorin bästa Open Source CMS under ”People’s Choice Awards 2022”.

13 mars 2023

Digitala byrån Toxic utökar kontorsytan med 250 kvadratmeter!

De två senaste åren har Toxic mer än tredubblat antalet medarbetare, från 20 till 70+ medarbetare.

8 mars 2023

Jönköpings-Posten lyfter Toxics jämlikhetsarbete

Ida Boman har sedan 2021 den unika titeln jämlikhetsansvarig på IT-bolaget Toxic. Här berättar hon mer om hur man kan bli mer inkluderande i IT-branschen, men också om vad hon tycker om den internationella kvinnodagen.

3 mars 2023

7 snabba med Julia, projektledare på Toxic

Hon är den som löser problemen innan de uppstår och som låter medarbetarnas kompetenser lysa i alla projekt. Hon älskar människor och trivs som bäst när hon är spindeln i nätet. Möt Julia, projektledare på Toxic.

28 februari 2023

Toxics e-handelsexpert summerar och reflekterar kring E-barometern 2022

PostNord och HUI Research årliga e-handelsrapport släpptes i förra veckan och för första gången sedan 2006 visar e-barometern en negativ helårsutveckling av e-handelns omsättning. Oscar Salomonsson, affärsområdesansvarig för e-handel på Toxic summerar och reflekterar kring årets rapport och ger några värdefulla tips till dig som känner osäkerhetens vindar blåsa omkring dig.

27 februari 2023

Toxics nya COO leder förändringsarbetet med fokus på hållbarhet och inkludering

2022 års tillväxtökning på 30% och över 30 nyanställningar för webb- och e-handelsbyrån Toxic Interactive Solutions innebär ett större behov av styrning, ledning och struktur för att bygga ett hållbart bolag med välmående medarbetare. Ett uppdrag som Toxics nyligen tillsatta COO, Jennie Campbell-Webster tagit sig an.

8 februari 2023

Möt Ida Boman – jämlikhetsansvarig och Unit Manager Growth Marketing på Toxic och nu även nominerad till Årets unga ledande kvinna!

Passionerad, driven, kompetent, professionell och lyhörd är några av de ord som de nominerade beskriver Ida med. De senaste åren har Ida varit med och satt Toxics affärsområde Growth Marketing på kartan, samtidigt som hon har drivit hela bolaget framåt gällande jämlikhet inom projektet ”Ett jämlikt Toxic”. Nu finns hon med som en av de 21 nominerade till Årets unga ledande kvinna. Låt oss byta några ord med Ida!

28 december 2022

TOXIC WRAPPED 2022 ÄR HÄR!

2022 har varit ett riktigt bra år för Toxic. Låt mig berätta vad som hänt.

23 december 2022

Toxic körde ett 24-timmars hackathon!

Ett dedikerat gäng + 24 timmar + innovation = ett magiskt hackathon.

23 december 2022

Nilörngruppen i samarbete med Toxic

För att underlätta för Nilörns användare skapar Toxic både ny design och hjälper till med att separera back- och front-end, med hjälp av en separat klient baserad på React som i sin tur pratar med Nilörns API.

20 december 2022

Svenska Orienteringsförbundet får en ny webb i Umbraco 10.

Toxic har levererat en helt ny webb i Umbraco 10 för Svenska Orienteringsförbundet.

2 december 2022

Maja svarar på frågor efter 15 veckor praktik

Maja Lundgren som studerar till digital affärsutvecklare har precis gjort 15 veckor praktik hos oss på Toxic. Maja delar med sig av vad hon lärt sig.

30 november 2022

Innebandy.se till Umbraco 10!

Under året har vi arbetat tillsammans med Svenska Innebandyförbundet för att ta fram deras nya webbplats och nu är den äntligen här!

29 november 2022

1:a december släpps Umbraco 11, nu snabbare än någonsin!

Snart är det dags för ett nytt år, vilket även innebär en ny Umbraco version. Denna gång, en kortare uppdatering med fokus på bland annat texteditor och prestandaförbättringar. Vi förklarar den nya Umbraco versionen!

14 november 2022

Välkomna hem till oss Christian och Neo!

Både Christian och Neo har precis börjat sin praktik hos oss på Toxic. Lär känna dem!

11 november 2022

Toxic lanserar ny kundportal för Bevent Rasch

Med den nya kundportalen får ventilationsföretaget Bevent Rasch en digital säljportal som samtidigt effektiviserar kundens arbete. Allt genom att öka tillgängligheten, spara tid för användaren och erbjuda full insikt kring offerter, beställningar, projekt och leveranser.

14 september 2022

Beat Diabetes Foundation byter CMS till Umbraco

Beat Diabetes Foundation hade ett gammalt CMS (content management system) där de kände sig begränsade i vilka förändringar redaktören kunde göra själv. Tillsammans har vi skapat en ny, lättnavigerad contentwebb utvecklad i Umbraco. Den nya webben har mer funktionalitet men är samtidigt betydligt enklare att underhålla.

8 juli 2022

Codeq och HR-strateg har slagits samman och bildat Stella.

Ett + Ett = 1, fel enligt många men helt rätt när Codeq och HR-strateg skulle slås samman. Sammanslagningen innebär ett fräscht och nytt bolag – Stella.

30 juni 2022

Toxic inleder samarbete kring e-handel och PIM med Multeral Group

Multeral satsar på B2B kundportal och e-handelslösning som ska underlätta köpresan och kundservicen för befintliga och nya kunder.

2 juni 2022

Toxic är nominerad till Umbraco Awards x2

Toxic är med och tävlar om att vinna i Umbraco Awards. Närmare sagt kategorierna Best Cloud Solution och Best Education Center Solution.

25 april 2022

Invid får en uppdaterad webb med fokus på användarvänlighet.

Toxic har lanserat INVID:s nya webbsida. Blev det lyckat? Ja, det tycker både vi och Thomas på INVID.

12 april 2022

Toxic kliver in som officiell leverantör till Svensk Innebandy

Ett nytt samarbete tar tagits fram tillsammans med Svensk Innebandy, där Toxic får vara med och förvalta samt utveckla deras nya webbsida.

4 april 2022

Golvabias nya webb

En ny webb och helt nytt produktinformationssystem byggd åt Golvabia. En sömlös integration mellan Jeeves, Storm och Umbraco.

15 februari 2022

Lantbrukarnas Riksförbund väljer Toxic som ny digital partner

Det är med stor glädje som vi kan meddela att Toxic är Lantbrukarnas Riksförbunds nya digitala partner.

20 januari 2022

Lyckade intranätslösningar i Sitevision

Förknippar du ord som användarvänligt och tydligt när du hör ordet intranät? Inte det. Det gjorde inte våra kunder Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och Pulsen Omsorg heller – innan de visste vilka möjligheter som skapas när de låter Toxic-stjärnor ta fram lösningar i Sitevision.

19 januari 2022

Toxic utbildar morgondagens utvecklare på Jönköping University

Under de kommande två åren får studenter på programmet New Media Design förmånen att utbildas av utvecklare från Toxic i kursen Applied Web Arcitechture. Vi passade på att ställa några frågor till kursansvarig, Jasmin Jakupovic för att höra mer om det nya samarbetet.

10 januari 2022

Toxic i samarbete med akustikproffsen från Falkenberg

Vi levererar ny webblösning till Akustikmiljö i Falkenberg.

21 december 2021

2021-årssäcken knyts ihop – konstaterar att året är Toxics!

Snipp snapp snut så var det här året (snart) slut. Låt oss ta en kik på vad som har hänt innanför väggarna i Toxic-huset, för här vänner, här har det inte stått still.

14 december 2021

Långsiktigt samarbete ger effekt – 1,7 miljoner har nåtts av det gröna budskapet

Ett tiotal kampanjer, en webb och en utbildningskarta senare och samarbetet Toxic, Lantbrukarnas Riksförbund (LRF) och Gröna arbetsgivare emellan fortsätter spira.

13 december 2021

Toxic agerar för en jämlik techbransch – tillsätter Jämlikhetsansvarig

Toxic agerar för en jämlik techbransch och utser en Jämlikhetsansvarig.

7 december 2021

Digitala superstjärnor utses till Superföretag

Digital byrå, webbyrå eller digital partner – kärt barn har många namn och det senaste tillskottet bland namn att kalla oss är Superföretag 2021.

2 december 2021

Toxic bygger toppmodern webb åt Mavis – ett långtgående partnerskap som fortsätter blomstra

Det lyckade partnerskapet mellan Mavis och Toxic fortsätter. Nu bygger vi ny webb på Umbraco 9 där UX-design står i fokus.

1 december 2021

Toxic levererar webblösning för Mattssons

Vi har tagit fram webb- och designkoncept, UX/UI-design, informationsstruktur och utvecklat en webblösning för alla Mattssons-ägda bolag under adressen mattssons.com.

24 november 2021

Toxic inleder samarbete med ledande partner inom nordisk industri

Vi meddelar med glädje att vi är Ravemas digitala partner när de genomför sin stora e-handelssatsning, vilken innefattar e-handel, PIM-system och kundportalslösning.

22 november 2021

Omfattande produktwebb med integrationer i fokus

Toxic har tagit fram en omfattande produktwebb för GARO med fokus på integrationer, ny design och målgruppsanpassning.

8 november 2021

Toxic går starka ur pandemin – har dubblerat personalstyrkan

Webb- och e-handelsbyrån Toxic har under pandemin fördubblat personalstyrkan och lokalytorna och påvisar samtidigt ett starkt tillväxtresultat.

28 oktober 2021

Lär känna Angelica – Unit Manager för vårt affärsområde Digital marknadsföring

Angelica är Unit Manager för Digital marknadsföring och svarar i intervjun på vad hennes roll innebär, vad teamet tillför för värde till kunder och varför hon älskar sitt jobb.

14 oktober 2021

Möt Anette – team lead för Customer Success

Vad är Customer Success? Varför erbjuder vi funktionen hos oss på Toxic och vad krävs för att bli grym på Customer Success? Svaren får du av Annette, team lead för vår supportfunktion.

12 oktober 2021

Möt Matilda – vår affärsutvecklare med expertkompetens inom digital marknadsföring

Vi tog oss ett snack med vår affärsutvecklare, Matilda, som är expert på digital marknadsföring. Häng med!

21 september 2021

Vi välkomnar 1,2,3 – nej vänta, 9 stycken nya stjärnor till Toxic.

När efterfrågan ökar vill vi givetvis göra allt vi kan för att motsvara förväntningarna. Därför har vi sedan sommaren anställt inte mindre än nio nya stjärnskott som ni får möta här nedan.

15 september 2021

Toxics webblösning tar Hilfa till den internationella marknaden

Vi har tagit fram en ny webblösning byggd på Litium som ger Hilfa möjlighet att expandera internationellt. Filtrering, produktsök och köp direkt på webben är några av de saker som den nya sajten erbjuder.

3 september 2021

Vi gratulerar Albin och Andreas – årets två (!) stipendievinnare!

Vi letade efter en stjärna men fann två. Mottagare av 2021 års stipendium är Albin Lagerquist och Andreas Samuelsson.

16 juni 2021

Ett brev från Kalle, tidigare VD nu CTO på Toxic.

Ett brev från Kalle tidigare VD nu CTO på Toxic.

9 juni 2021

En självkörande truck kommer lastad - DB Schenker

DB Schenker automatiserar sin terminal i Borås - Ett pilotprojekt som var först i sitt slag inom bolaget.

7 juni 2021

Välkomna säger vi till - åtta nya medarbetare!

Vi avrundar snart första halvåret och vi har under de månaderna fått välkomna åtta digitala stjärnor till oss.

31 maj 2021

Ny digital satsning tillsammans med Golvabia

Golvabia vill fortsätta att exponera och guida sina befintliga målgrupper på ett ännu bättre sätt. Vilket har resulterat i att vi ska bygga en ny digital plattform för produktinnehåll, produktguidning, bättre sök och teknisk kompetens.

26 maj 2021

Vi lär känna Oscar vår affärsutvecklare med inriktning e-handel

Resan från första kontakt med kund, till att se en färdig lösning som bidrar till ökad försäljning, eller som sparar tid är en kittlande känsla. Den känslan är anledningen till att Oscar jobbar med affärsutveckling.

3 maj 2021

Vi lär känna Jessica

Relationsbyggare, möjliggörare eller affärsutvecklare, kanske allt? Det sista är det som vi använder mest och att vara en utvecklare för oss själva och våra kunder brinner vi för.

12 april 2021

Nytt kontor Jönköping

Efter 11 år på väster, flyttar vi från 293 kvm till 525 nyrenoverade kvm på öster i Jönköping.

9 april 2021

Vi firar CSS Naked Day – spritt språngande nakna!

Varje år den 9 april (nåja) inträffar CSS Naked Day för att uppmärksamma hur webbplatser är uppbyggda samt för att visa upp allt arbete som ligger bakom en webbsidas design.

24 mars 2021

Favorit i repris - vi delar ut stipendium för webbutveckling

Närheten till Jönköping University är något vi uppskattar och tar till vara på. Att få träffa och inspireras av studenter och kommande generations arbetstagare hjälper oss att hålla oss på tårna.

16 mars 2021

Tara Pac förpackar sin digitala utveckling

Nytt samarbete där en framtidssäker och flexibel lösning önskades och valet föll på Umbraco CMS och Storm PIM.

22 februari 2021

Co-Lab Impact Internship

Tillsammans med Science Park, Jönköping University och Faktum erbjuder vi en värdeskapande praktik för 50 studenter.

19 januari 2021

Vi startar året med att välkomna tre nya digitala stjärnor

Vi är glada över att kunna presentera tre nya digitala talanger till vårt team!

14 december 2020

Vi är uMarketingSuite partner

Nytt spännande och självklart tillskott - uMarketingSuite. Tjänsten är ett komplement till Umbraco som är den CMS-plattform som vi jobbar mest med, och en tjänst vi tror på för att kunna erbjuda rätt digitala lösningar till våra kunder.

25 november 2020

10 års jubileum tillsammans med Umbraco

Vi kan knappt tror det själva men det har redan gått 10 år sen vi började arbeta med Umbraco. Sen dess har vi vuxit och vi är idag störst i Norden på Umbraco.

16 november 2020

Vi välkomnar sex nya digitala stjärnor till teamet

Vi gläds åt att vårt team fortsätter att växa med nya talanger! Här får ni lära känna hela gänget lite närmre.

11 november 2020

Garo får snart en helt ny digital kostym

Toxic fortsätter hjälpa GARO förstärka positionen som ett modernt, flexibelt och innovationsdrivet företag. Nu med helt ny digital kostym mot två olika konsumentgrupper.

28 oktober 2020

Toxic vidare till regionfinalen - EY Entrepreneur Of The Year

Efter nominering och djupintervjuer så står det klart att Toxics ägare Kalle Ekstrand och Daniel Eriksson är två av östra Sveriges främsta entreprenörer.

19 oktober 2020

Vi är utsedda till DI Gasell för fjärde året i rad!

Måndag den 5 oktober kom den glada nyheten, vi har blivit utsedda till DI Gasell för fjärde året i rad. Med det kan vi även detta år titulera sig som ett av Sveriges snabbast växande och lönsammaste företag.

31 augusti 2020

5 månaders tillbakablick

För 5 månader sen lanserade vi en ny satsning av Digital Marknadsföring som tjänst. Här tittar vi tillbaka och reflekterar över tiden hittills.

26 juni 2020

Vi satsar på Film!

Filmningen är en kreativ process som ger idé och manus liv. Det ger dig överlägset bäst genomslagskraft att sticka ut och nå ut med ditt budskap bland de tusentals vi möts av varje dag.

15 april 2020

Vi satsar på digital marknad som tjänst

Tjänsten kan närmast beskrivas som en komplett marknadsavdelning, där kunderna får specialister som stöttar eller helt driver den digitala marknadsföring.

1 april 2020

Vi välkomnar Ebba som ny projektledare till oss!

Vårt team fortsätter att växa! Denna gången med Ebba som kommer in som ny projektledare hos oss!

4 mars 2020

Toxic förstärker en redan stark styrelse med Johan Sköld.

Vi är glada att kunna dela nyheten att Johan Sköld sedan en tid tillbaka har förstärkt styrelsen som adjungerad styrelseledamot.

27 januari 2020

Vi växer med ytterliga tre digitala stjärnor

Vårt team fortsätter att växa! Vi är glada över att kunna presentera tre nya digitala stjärnor till oss på Toxic.

28 oktober 2019

Vi har blivit utsedda till MästarGasell – och är Di Gaseller för tredje året i rad

Under Di Gasells jubileumsfest på Spira i Jönköping den 24 oktober stod det klart att Toxic Interactive Solutions är det näst snabbväxande företaget i Jönköpings län.

3 september 2019

LRF och Jobba Grönt ökar sin digitala satsning tillsammans med oss

LRF och Gröna arbetsgivare driver projektet Jobba Grönt i syfte att få fler personer verksamma i det gröna näringslivet.

27 augusti 2019

Vi förstärker teamet med nya digitala talanger!

Under sommaren har vi anställt tre nya stjärnor som utgår från Borås och axlar rollerna som projektledare/affärsutvecklare, webbutvecklare och systemutvecklare.

13 augusti 2019

Triss i nya talanger till Toxic!

Vårt team växer! Vi är glada över att kunna presentera tre nya digitala stjärnor till vårt team!

29 maj 2019

Toxic delar ut stipendium!

Toxic gillar kreativa talanger och delar därför ut ett stipendium till en digital stjärna som får 10 000 kr och en provanställning hos oss.

27 maj 2019

Småländsk koncern väljer att satsa på sin digitala närvaro tillsammans med Toxic

Toxic inleder långsiktigt samarbete med ESBE - genom utveckling av deras nya digitala plattform.

19 maj 2019

Furhoffs satsar på Litium

Furhoffs har inlett ett långsiktigt arbete kring strukturen av sin produktinformation. Valet föll på Litium PIM och CMS. Integration till Monitor och RSK-databas.

2 april 2019

Toxic instiftar två stipendier tillsammans med Tekniska Högskolan

Vi är oerhört glada att tillsammans med JTH få instifta två helt nya stipendier som ska premiera två studenter som brinner lite extra för App- respektive webbutveckling.

15 mars 2019

Toxic är nu Litium Premium Solution Partner

Vi fortsätter vår rekordresa tillsammans med Litium. Sedan våra första Litium-projekt våren 2018 har vi blivit utsedda till Newcomers of the Year och nu tagit klivet och är Premium Solution Partner.

20 februari 2019

Toxic lanserar relationsbyggande intranät för Elkedjan

Toxic har skapat en plattform för att bygga relationer och engagemang mellan Elkedjans alla medlemmar över hela Sverige.

17 februari 2019

Toxic fortsätter växa med två nya digitala stjärnor

Toxic växer! Vi är glada över att kunna presentera ytterligare två digitala stjärnor till vårt team.

14 januari 2019

Toxic och Essem inleder PIM och e-handelsprojekt

Essem Design fortsätter sin varumärkessatsning med e-handel och PIM projekt.

8 november 2018

Toxic växer, nu med ny funktion som Customer Success!

Vi välkomnar Anette till Toxic och den nya funktionen Customer Success!

29 oktober 2018

Toxic utsedda till Newcomer of the Year Partner!

I torsdags arrangerades Litium Accelerate-dagen i Stockholm med fokus på upplevelser inom e-handel.

12 oktober 2018

Toxic är återigen utsedda till DI-Gaseller!

Vi på Toxic är väldigt glada och stolta att för andra året i rad få tillhöra ett av de snabbast växande företagen i Sverige!

26 september 2018

Toxic lanserar ny e-handel för Göhlins

Toxic har skapat framtidens e-handel med en arbetsprocess som är sömlös för både deras kunder och de själva.

28 augusti 2018

Toxic i samarbete med Missing People Sverige

Toxic blir en del bakom satsningen att hitta försvunna människor i Sverige, läs mer om vårt samarbete.

8 augusti 2018

Toxic växer med två nya digitala stjärnor

Toxic växer, vi är glada över att kunna presentera ytterligare två digitala stjärnor.

6 juli 2018

Toxic inleder nytt e-handelsprojekt med Varsego

Toxic ingår i ett nytt samarbetsavtal med den svenska försäljnings- och distributionsorganisationen Varsego Sverige.

9 maj 2018

Vad innebär GDPR för Google Analytics?

Under de senaste månaderna vi fått en mängd olika meddelanden från Google om GDPR. Vad innebär då allt detta och vad behöver DU tänka på?

22 mars 2018

Siaglass.se - Sveriges glassigaste webb

Under 2017 har Toxic Interactive Solutions skapat en helt ny webb åt en av Sveriges största glassproducenter – SIA Glass.

12 februari 2018

Toxic växer i Borås

I början av februari tog Toxic över sina nya lokaler, mitt i centrala Borås. Läs mer om varför vi valt att växa i just Borås.

8 februari 2018

Litium Business Consultants

Som ett led i vårt etablerade partnerskap med Litium, har vi nu certifierat oss som Litium Business Consultants.

11 december 2017

CE Produkter – Ett nytt sätt att kommunicera

Det som är grejen med CE Produkter är hur de gör saker. Med passion och med ett väldigt stort hjärta. Och nu har de en ny webb där de kan visa världen vad de gör och vilka de är.

7 december 2017

App skapar värde åt RO-Gruppen - Culture is king

”Fantastisk leverans av Toxic genom hela projektet. Stor förståelse för våra behov, kreativa, engagerade och tekniskt mycket duktiga", säger RO-Gruppens VD Andreas Jaldevik.

29 november 2017

Vintern är här, även för Isaberg Mountain Resort.

Isaberg Mountain Resort har södra Sveriges största skidanläggning och MTB-center.

22 november 2017

Nu lanserar vi JRAB

I Jönköpings län ser man deras röda lastbilar lite titt som tätt. Toxic har fått äran att utveckla JRABS nya digitala närvaro.

7 november 2017

När fyra webbshoppar slogs ihop, föddes Coolest.se.

Toxic har tillsammans med EKC Nordic Trading AB tagit fram e-handelsplatsen, coolest.se.

2 november 2017

Hur DB Schenker digitaliserat sin terminalhantering med kraftfullt verktyg.

DB Schenker, ett av Sveriges största transportföretag, har digitaliserat sin terminalhantering, ihop med Toxic.

11 oktober 2017

Toxic utsett till Gasellföretag av Dagens Industri

I en snabbväxande bransch gäller det att följa med i utvecklingens tempo, detta har nu Toxic levt upp till genom att utses till Gasellföretag 2017.

6 oktober 2017

Nu lanserar SafeLine ny webb

För Europas största, oberoende tillverkare av säkerhetstillbehör för hissar, SafeLine, har Toxic utvecklat en helt ny webblösning.

11 maj 2017

Toxic Goes Alicante

Toxic åker på utflykt till Spanien och Alicante. Vi firar 2016 och planerar fortsättningen på 2017. Åter vid lunch den 15 maj. Nos vemos después del fin de semana. Trabaja duro, juega duro!

26 april 2017

Svenska Hem AB

Toxic har tecknat ett långsiktigt avtal med möbel och inredningssiten Svenska Hem.

25 april 2017

DB Schenker AB

Toxic inleder samarbete med DB Schenker AB och bygger en app för kodning av gods.

10 januari 2017

Uppåt framåt - Toxic växer

Vi bygger digital styrka och är redo för 2017. Tröja nummer 15 är utdelad, vi förstärker oss tekniskt och vi gillar lokala talanger.

22 december 2016

Nu tar vi julledigt på Toxic!

2016 har varit ett fantastiskt år med full fart på alla håll. Vi har också inlett ett gäng nya, spännande samarbeten.

8 december 2016

Toxic drar till fjällen

Istället för julbord åker vi till fjällen och åker skidor, samtidigt planerar vi för 2017.

30 augusti 2016

Noblessa.se i ny kostym

Noblessa tar helt nytt grepp kring sin digitala och totala information med modellen see, think, do, care som grund.

12 april 2016

Toxic goes Berlin!

Torsdagen den 14 april så åker vi hela styrkan till Berlin för att under fyra dagar ta del av Berlins heta startup-scen.

15 mars 2016

Vaggeryds Energi

Toxic skapar digital värme med Vaggeryd Energi AB. Inom kort lanseras deras nya responsiva webb.

15 mars 2016

Toxic skapar värde i Borås

Toxic Interactive Solutions AB skapar värde i Borås. Vi har tillsammans med Åhaga tagit fram ett nytt sätt att kommunicera via webben.

17 februari 2016

Simonsland restauranger AB

Simonslands Restaurang AB tar över som krögare på Simonsland. Vi har fått äran att bygga deras nya webb.

10 februari 2016

Slöjd-Detaljer väljer Toxic som samarbetspartner

Toxic tar nytt spännande e-handelsuppdrag i Skara där vi tar hand om helheten. Ny responsiv E-handel med DIBS, Masterpass och integration mot Harmoney.

1 december 2015

Toxic inleder samarbete med Pelly och Mirro

Vi är mycket stolta och glada över att vi fått förtroendet att bygga tre helt nya webbar till Pelly-koncernen.

2 november 2015

Toxic växer med sina kunder!

Vi ser ljust på framtiden och har därför valt att nyanställa. Vi säger välkommen till Sebastian Pierre vårt senaste tillskott till kontoret i Jönköping.

26 oktober 2015

Toxic inleder samarbete med Habo Energi

Toxic inleder samarbete med Habo Energi, Habo Kraft och Habo Bostäder. 15.000 kronor av ordervärdet skänker vi till UNHCR.

5 oktober 2015

Konfigurator för apparatskåp till E3 Control

Ny App för konfiguration av apparatskåp till Stockholmsföretag

28 september 2015

Toxic tar prestigeuppdrag i Stockholm

Vi är stolta och glada över att bredda vår marknad mot norr med ytterligare ett uppdrag i Stockholm

18 september 2015

Nytt samarbete med Furhoffs i Skövde

Vi är stolta och glada över att vi fått förtroendet att bygga deras nya responsiva webb.

31 augusti 2015

Toxic i stort integrationsprojekt med Back App

Toxic har byggt om den bakomliggande lösningen för hela Back Apps order- och faktureringsflöde

3 augusti 2015

Toxic är nu certifierade i SiteVision

Innan semestern skickade vi en av våra fantastiska medarbetare på kurs och certifiering hos SiteVision i Örebro.

24 juni 2015

Toxic + EPiServer = sant!

Förra veckan så skickade vi en av våra medarbetare på kurs hos EPiServer i Stockholm.

23 mars 2015

Toxic bygger ny App till Emedius

Vi har fått ytterligare ett uppdrag gällande Apputveckling, denna gång åt Emedius i Gnosjö.

18 februari 2015

Säg hej till Daniel!

Daniel Eriksson som med flera års erfarenhet kring försäljning av IT relaterade lösningar går även in som delägare i bolaget.

16 december 2014

Julledigt på Toxic!

2014 har varit ett hektiskt år med full fart på alla håll. Vi har också inlett ett gäng nya, spännande samarbeten.

20 november 2014

Brev från Biggnet?

Biggnet har under veckan skickat ut ett brev till alla kunder som sedan gammalt använder deras DNS-tjänst där dom skriver att tjänsten försvinner vid årsskiftet.

29 augusti 2014

72-timmars innovationsrace

Tretton utvecklingsprojekt – tre nya patentansökningar - åtta registrerade varumärken – och flera domäner.

4 juni 2014

Vi drar till København!

Den 10-13 juni så kommer vi att befinna oss i København där vi ska ta del av alla dom heta nyheterna kring Umbraco

22 maj 2014

Toxic goes Mallorca

Vi har fått i uppdrag att ta fram ett helt nytt koncept på webben åt Mallorcahouses i Palma.

18 maj 2014

Toxic bygger App åt Stålservice

Vi har fått ytterligare ett uppdrag gällande Apputveckling, denna gång åt Stålservice i Anderstorp.

13 april 2014

App till Norima

Vi har fått i uppdrag av Norima i Värnamo att bygga en App för att visa alla deras maskiner på ett snyggare och enklare sätt.

1 april 2014

Ny webbplats till Anderstorp Hydraulik

Vi har fått i uppdrag av Anderstorp Hydraulik att ta fram ett nytt koncept för en ny webbplats.

17 mars 2014

Högsta kreditvärdighet!

Vi på Toxic är väldigt stolta över att återigen ha mottagit AAA-status från Soliditet.

16 februari 2014

Rekryteringsportal för High Chaparral

Varje år hanterar nöjesparken High Chaparral ungefär 3000 ansökningar, där man tillsätter runt 300 tjänster.

2 februari 2014

Ny webbplats åt Crenova

Vi har fått i uppdrag att ta fram ett helt nytt koncept och webbplats åt Crenova i Värnamo.

1 januari 2014

Re-design av webbplats åt Ewes

Toxic har fått det prestigefyllda uppdraget att ta fram en helt ny webbplats åt Ewes i Bredaryd.

24 mars 2013

Monitor + Umbraco = Sant!

Under våren har vi arbetet med två utvecklingsprojekt där vi har kopplat ihop Monitors affärssystem med Umbraco publiceringsverktyg