Xshapes Mac Mockup
Xshapes

Xshapes

Vi är med och bygger ett starkare Sverige. För genom en e-handel och APP för Anna Stålnacke och hennes Xshapes kan alla människor ta sig till gymmet i schyssta kläder, eller träffas digitalt med en egen virtuell Personlig tränare.

E-handel

System & App

Umbraco

Webb

Om Xshapes

Anna är en svensk fitnessprofil, gymägare och content creator med flera hundra tusen följare som tillsammans med oss utvecklar sitt eget varumärke Xshapes i raketfart.

Bakgrund

Anna kom till oss i April 2020 med planen att lansera både träningskläder och APP genom sitt nystartade varumärke Xshapes. Målet var att hjälpa människor börja en hälsosam livsstil, i kläder som matchar. I det läget sålde hon sina träningsprogram via andra kanaler men var redo att ta nästa steg. Planen var att ge Xshapes en plattform med möjligheten att växa men också enkla att administrera, så både e-handeln och appen ligger i samma Umbraco-lösning, alltså bara ett smidigt verktyg att arbeta med. UCommerce som e-handelsplattform har stöd för kampanjer, rabatter, SEO och synk mellan flera sajter (men funkar perfekt med Umbraco) och sätter Xshapes och deras specifika mål i centrum. Med UX/UI som röd tråd i design och layout har vi skapat en e-handel och APP som förenklar och effektiviserar arbetet för Anna och hennes team, likväl för Xshapes kunder. Och bäddar för en stark tillväxt.

 

E-handel & APP

Ett starkare Sverige.

Sommaren 2020 gick vi live med en komplett e-handel byggd i Umbraco Cloud och Ucommerce, några månader senare lanserade vi en skräddarsydd APP i React Native och en webb-app för hantering av prenumeration och konto. Appen innehåller flera träningsprogram, kostplaner och interaktion med användaren.