Westal Macmockup
Westal

Westal

Ny kraftfull B2B webb för anrika Westal. I detta projekt har vi med Litium gett Westal möjligheten att samla sitt arbete under ett och samma tak, med marknadsföring, försäljning och produkthantering, och därigenom gett dem ökad effektivitet och struktur.

Webb

Litium

PIM

Bakgrund

När vi kom i kontakt under våren 2020 var målet att forma ett starkt digitalt uttryck och få bättre struktur över produktdatan. Redan tidigt i kommunikationen blev det tydligt att Westals behov gick i linje med Litium 7, som med fullt integrerat PIM-system ger en säker, sömlös plattform som strukturerar all data, är dynamisk och enkel för redaktörer. Genom att sätta redaktörer och kunder i fokus har vi levererat en mer strukturerad och enkel plattform att jobba med, utrymme att växa på sikt och en stärkt digital närvaro på marknaden. Westal hade som önskan att hitta en helhetslösning i digital partner för att hjälpa dem nå nästa steg i sin resa, och vi hoppas att detta bara är början på ett långt och spännande samarbete.

Westal

Westal är ett anrikt företag, startat 1947, och har i mer än sju decennier utvecklat funktionella och estetiskt tilltalande armaturer. Genom ett tydligt fokus på långsiktighet och hållbarhet kombinerat med klassisk småländsk entreprenörs-anda har Westal skapat ett starkt och attraktivt kunderbjudande. Produktsortimentet täcker in inomhus, utomhus och industribelysning. Bolaget uppskattas för sin kvalité, flexibilitet och sitt snabba tempo.

Webb på Litium

Modern & Kraftfull

Vi gillar både hjul och att uppfinna, men vet också värdet att skapa smarta, kostnadseffektiva lösningar som går att återanvända och förbättra. Vi valde därför att utgå från Litiums accelerator och vår egen baseline, vilket innebär en paketering av färdiga mallar och block men frihet att skapa unika designelement. Den nya webben har ett modernt digitalt uttryck som ger struktur och ökad användarnytta för Westal och deras kunder.