Bakgrund

Uppdraget för VSB var att uppgradera och migrera innehåll till den nya versionen iPMC (InRiver Product Marketing Cloud) i Inriver som utvecklar PIM-Plattformen. Plattformen är avsedd att berika och strukturera produktinformation samt underlätta för att publicera data i flera kanaler. I denna uppgradering har vi integrerat information från tre system och migrerat all data från tidigare on-prem-versionen av inRiver till den nya plattformen. Migreringen innefattar produktdata med tillhörande bilder, dokument och källkod. Det har även inneburit utveckling av ny funktionalitet för att hantera integrationsflöden till och från cloud-miljön.

VSB – Västsvensk Byggskruv AB

VSB – Västsvensk Byggskruv AB är landets ledande aktör specialiserade på skruv, infästning till huvudsakligen bygg, snickeri, el och VVS sedan 1984. De har under åren utvecklat och arbetat fram en rad egna varumärken och vänder sig främst till järn- och byggvaruhandeln, samt utvalda grossister i landet.

Fördelar med iPMC

Den har en hög grad av användarvänlighet, med ett tydligt och intuitivt gränssnitt. Det är enkelt att hantera stora volymer av produkter och artiklar samtidigt som det är anpassat för komplexa strukturer och är ur ett tekniskt perspektiv enkelt att skräddarsy för verksamhetens olika behov.

På grund av den höga flexibiliteten i hur man bland annat kan konfigurera datamodellen kan man i mångt och mycket välja själv hur man ska arbeta i systemet. Det finns många möjligheter att sätta upp statusflöden både för produkters berikningslivscykel men även för användarnas arbetsflöden. Genom att dela upp användarna i olika roller kan man få en enklare och effektivare berikningsprocessen i olika steg och faser. Fördelarna blir bland annat tydligare överskådlighet, kontroll och uppföljning

För vem passar iPMC InRiver

-Företag med ett stort produktsortiment

-Företag som har behov av en hög komplexitet i sin produktstruktur

-Verksamheter som vill sprida information i flera kanaler

-Företag som vill ha en strukturerad produktberikningsprocess uppdelad efter användarroller.

Besök webbsidan Fler kundcase

Vägen till en stark digital närvaro

Vet du inte var du ska börja? Det vet vi. Ring oss eller kom och hälsa på, vi har gott (om) kaffe!

Klicka här

Tack för att du tog första steget!
Vi tar nästa steg och hör av oss till dig.

Det är här ditt nya projekt börjar.

Ge oss lite kött på benen kring vilken typ av projekt det gäller så hör vi av oss inom kort.

Webb

E-Handel

SEO

Varumärkesstrategi

Foto & Film

Webbanalys

PIM-system

Grafisk identitet

Intranät

Sociala Medier

Mobil & Webbapp

Google Ads

Beskrivning av projekt

Dina uppgifter
Oj, nått gick fel! Kolla så alla fält blev korrekt eller kontakta oss via kontaktsidan.