Toftaholm
Toftaholm Herrgård

Toftaholm Herrgård

Toftaholms Herrgård är en levande, ljus och härlig mötesplats. Men det fanns utmaningar i tydlighet, navigering och visuell känsla på den befintliga webbplatsen. Vårt uppdrag blev därför att genom en helt ny kostym spegla den elegans och suveränitet som herrgården besitter i verkligheten; nu i den digitala miljön.

Webb

Umbraco

Bakgrund

Under sensommaren 2019 kom Toftaholms Herrgård till oss för att få hjälp med en ny webbplats. Önskemålet var att skapa en visuell identitet av samma kaliber som herrgården besitter i verkligheten, ett enklare redaktörsgränssnitt, användarvänlighet och ett förenklat och mer tilltalande bokningsförfarande via den externa tjänsten Techotel.

Om Toftaholm

Toftaholms Herrgård är en levande mötesplats i lantligt idyllisk miljö vid sjön Vidöstern, bara minuters bilväg från E4:an. Herrgården är en plats för avkoppling, nöje, festligheter och god mat. Toftaholms Herrgård erbjuder avkoppling, festligheter och konferens i en annorlunda miljö.

En ny visuell identitet

Ny design & webbplats i Umbraco 8

Resultatet blev en helt ny webbplats och visuell digital identitet med ett förenklat bokningsflöde av rum, middagar, event och konferenser; som dessutom är helt dynamiskt och enkelt för Toftaholms Herrgård att redigera själva via den flexibla blockeditorn i Umbraco 8. Den nya webben presenterar deras utbud på ett mer inbjudande sätt som både sparar tid för besökaren och bidrar till en högre konverteringsgrad.