Paddelappen

Paddelappen

En idé mitt i natten, en köpt domän och ett uttalat stort behov ifrån marknaden - det var startskotten för projekt Padelappen. Efter många samtal, idéer, tänka nytt och tänka om har padelappen utvecklats från en enkel idé till den självklara appen för padelspelare.

System & App

Vägen mot lansering

Det startade med behovet av att digitalisera de befintliga fysiska matchförfrågningarna och att vi fick en fråga om att bygga en app. Efter workshops så kom vi tillsammans fram till att det var matchmaking som var huvudfokus för steg 1 och vi påbörjade framtagning av en prototyp. Under tiden vi byggde prototypen så blommade fler idéer upp vilket resulterade i att vi justerade fokus till att förenkla kommunikationen för padelgrupper. Frågorna vi behövde besvara var, Vem kan spela? Var finns det tillgängliga banor? Med Padelappen kan man enkelt skicka ut en inbjudan till en hel grupp och/eller utvalda vänner. Vi ville även skapa en enkelhet när man bokar banor och att man smidigt ska få upp alla Padelhallar som finns i de städer man följer och att genom en snabblänk hamna på respektive Padelhalls bokningssida.

Om Padelappen

Padelappen gör det enkelt att skapa matcher och chatta med ditt padelgäng. Padelappen är en helt oberoende aktör och kan användas av alla spelare, oavsett vart du spelar eller vart du är medlem. Med vision om att bli den självklara spelaren (mötesplatsen) för dig som gillar padel.

Redo för match

Allt du behöver och lite till

Att använda padelappen ska vara enkelt och framförallt smidigt för dig att hitta spelare och grupper för att snabbt kunna komma igång med din nästa match. Förutom den centrala matchmaking-funktionen finns det också möjlighet att chatta, skapa grupper, skapa matcher och se alla banor i Sverige. Du kan se statistik på matcher och bjuda in dina vänner till att använda appen. En smart kalenderfunktion där du kan matcha din kalender mot andra användares kalendrar.

React Native
Umbraco
Firebase

Vägen till en stark digital närvaro

Vet du inte var du ska börja? Det vet vi. Ring oss eller kom och hälsa på, vi har gott (om) kaffe!

Klicka här

Tack för att du tog första steget!
Vi tar nästa steg och hör av oss till dig.

Det är här ditt nya projekt börjar.

Ge oss lite kött på benen kring vilken typ av projekt det gäller så hör vi av oss inom kort.

Webb

E-Handel

SEO

Varumärkesstrategi

Foto & Film

Webbanalys

PIM-system

Grafisk identitet

Intranät

Sociala Medier

Mobil & Webbapp

Google Ads

Beskrivning av projekt

Dina uppgifter
Oj, nått gick fel! Kolla så alla fält blev korrekt eller kontakta oss via kontaktsidan.