Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner

En rosa dröm av rådgivning och innovation kallar vi den nya hemsidan vi designat och utvecklat för Croisette, fastighetsbyrån med fokus på professionell rådgivning inom fastighetsbranschen. Med behov av pricksäkerhet i tjänster och call to action har vi skapat en webb där användaren navigerar enkelt mellan innehåll, får all tänkbar information och kan söka lediga kommersiella lokaler.

Webb

Om projektet

Projektet inleddes 2018 när Croisette Real Estate Partner hade vuxit ur sin dåvarande sajt och bolagets stora planer krävde något nytt. Tillsammans spånade vi fram design och koncept, snackade användarvänlighet och behov.  Vi tog fram en webb i enlighet med Croisettes grafiska uttryck och vision, där besökaren kan få både rådgivning och ansöka om lediga lokaler. Sistnämnda innebar en API-integration med fastighetsförmedlaren Newst för hämtning av lediga objekt. Den nya webben är baserad på CMS:et Umbraco, en lätthanterlig plattform både för administration och besökare, gjord att arbeta för en stark intern och extern digital kommunikation.

Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschens mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom fastighetstransaktioner, fastighetsvärdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, digital fastighetsförvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island, med huvudkontor i Malmö.

Rådgivning och innovation

En rosa dröm

Croisette Real Estate Partner är ett snabbfotat bolag och det gillar vi, de expanderar, öppnar för fler marknader och bollar ständigt nya funktioner. Projektet har inneburit både enkla och mer komplexa lösningar och vi har utvecklat digitala visitkort, blockbaserad innehållshantering, dynamisk URL-filtrering och API-kopplingar för att nämna några. Efter lansering arbetar vi tätt för att hitta de bästa och mest hållbara lösningarna, för ett samarbete vi tror detsamma om.