Bakgrund

Tillsammans med EKC Nordic Trading AB, fick vi i uppdrag att skapa en ny företagswebbsida som primärt riktar sig mot återförsäljare. Webbsidans huvudsakliga syfte var att fungera som en informationskanal för dess återförsäljare, samt att enkelt kunna anmäla sig att bli ny återförsäljare. EKC Nordic Trading AB driver i sin tur e-handel under varumärket Coolest.se, där det finns ett brett utbud av produkter som robotdammsugare, spabad och mycket annat.

Tekniken

Som en del i uppdraget behövde vi ta hänsyn till att både företagswebbsidan och e-handeln delar produktkatalog (likt ett PIM) för enkel och smidig produkthantering. Webbsidan och e-handeln baseras på Umbraco där vi även har implementerat e-handelnsmodulen TeaCommerce för Umbraco, som möjliggör kampanjer, order- och kundhantering och mycket annat.

I takt med att lanseringen av sin nya e-handel har de också ökat sin försäljning och tillgänglighet, nu når de fler kunder över hela landet

Om EKC Nordic Trading

EKC Nordic Trading AB är svensk generalagent för flera framstående varumärken inom olika nischer, du hittar bland andra Cleanmate, MSpa, Gyroway, formidra, Hecht, Wattsup och många fler. I största hand sker försäljning via återförsäljare och grossister, där flera kända nationella och internationella varumärken syns. EKC Nordic Trading AB sysselsätter sex personer med olika inriktning, från administration och försäljning, till lagerhantering och plock och pack.

Besök webbsidan Fler kundcase

Vägen till en stark digital närvaro

Vet du inte var du ska börja? Det vet vi. Ring oss eller kom och hälsa på, vi har gott (om) kaffe!

Klicka här

Tack för att du tog första steget!
Vi tar nästa steg och hör av oss till dig.

Det är här ditt nya projekt börjar.

Ge oss lite kött på benen kring vilken typ av projekt det gäller så hör vi av oss inom kort.

Webb

E-Handel

SEO

Varumärkesstrategi

Foto & Film

Webbanalys

PIM-system

Grafisk identitet

Intranät

Sociala Medier

Mobil & Webbapp

Google Ads

Beskrivning av projekt

Dina uppgifter
Oj, nått gick fel! Kolla så alla fält blev korrekt eller kontakta oss via kontaktsidan.