Webbutvecklare till Borås

Vi söker en driven webbutvecklare som vill skapa digitala lösningar som gör skillnad. Är du en riktig fena på webbutveckling och drivs av att fram digitala koncept?

Vi ser att teknikens största roll är att möjliggöra användarupplevelser. Vi använder rätt teknik för varje uppgift och säger att vi skall vara innovativa och kreativa och vill ligga i framkant inom både teknik, design och användarupplevelse.

Vi vill att du har minst 2-4 års dokumenterad erfarenhet av design och att du är redo att anta nya utmaningar eller redan är van att jobba med digital konceptutveckling. Kunskap inom Umbraco, EpiServer och Sitevision är meriterande. Vi har flera intressanta projekt på väg in och lägger stor vikt vid person. Kompetens kring E-handel är meriterande. 

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära att:

Förutom att du vill och kan jobba med ovanstående så tror vi att du:

Du blir en del av ett team som är baserat på våra kontor i Anderstorp, Jönköping och Borås. Vi gillar att göra kul saker tillsammans och tror också på en sund balans mellan jobb och fritid. Tjänsten är en heltid med fast lön med tillträde snarast.

Lön

Enligt överenskommelse

Arbetstid

Tjänsten är heltid 100%

Placeringsort

Tjänstens placering är i Borås.

Är du intresserad?

Skicka din ansökan i ett mail till work@toxic.se med en beskrivning av vad du kan tillföra i rollen som beskrivs ovan.

Toxic är en etablerad och snabbväxande digital byrå med kontor i Jönköping, Anderstorp och Borås. Vi jobbar med meningsfull webb och digitalisering för organisationer och företag i alla branscher. Bland våra kunder finns DB Schenker, Nordic Wellness, SIA Glass, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Svenska Hem och många fler.

Daniel Eriksson

Har du några frågor eller funderingar kring tjänsten Webbutvecklare till Borås så kontakta mig gärna via telefon eller e-post

Daniel Eriksson 072-566 15 00 daniel@toxic.se