Varumärkesstrateg

Vi söker dig som är en passionerad varumärkesbyggare som är redo för att bygga starka upplevelser tillsammans med oss!

Vilka är Toxic och vem är du för Toxic? Vår bästa tillgång är du. Hos oss får du tid att testa nytt och har tid till att reflektera. Vår viktigaste kund är din och tillsammans skapar vi teknisk magi. Hos oss tränar du på arbetstid vilket skapar energi och frigör tid. Hos oss kan din galna idé bli verklighet, vi älskar att tänka nytt. Det kan vara du som startar upp ett helt nytt kontor i Berlin. Det är du som också missar ibland, men som slipper stå ensam med kunden. För vi vinner ihop, förlorar ihop, här står ingen i vägen för någon och alla firar dina framgångar. Det är du som syns och som faktiskt får synas, om du vill. Det går kanske inte riktigt att förklara helt, varför vi som jobbar här, jobbar här. Men allt måste inte förklaras. För oss är det viktigast att det KÄNNS rätt. Så, vad kan vi göra för att det ska kännas bra? Vad skulle du vilja göra för oss? Vi finns alltid här för dem som behöver. Vi bryr oss på riktigt.

Tycker du om att lära dig nya saker? Det gör vi också!  
Tycker du om att ha roligt på jobbet? Det gör vi också! 
Tycker du om att må bra? Det gör vi också! 

Din roll som varumärkesstrateg:

Som varumärkesstrateg är ditt fokus att hjälpa våra kunder förstärka befintlig kommunikation eller helt hitta nya vägar för varumärket framåt. Det är därför naturligt för dig att identifiera, kartlägga och analysera befintliga flöden och processer, och utifrån det skapa underlag för strategiska beslut och vägval. Det kan vara allt ifrån att sätta lanseringsplaner, kampanjer, kommunikationen, målgrupper, nya affärsmöjligheter, marknadsplaner, kundresor och allt annat som du redan har koll på och tycker ska ingå i ett varumärkesarbete. 

Din roll handlar mycket om att skapa förtroende och etablera nya kontaktnät, att sätta dig in i organisationen, identifiera dess behovet och att tänka utanför boxen. Sen att kravställa och plocka ner dina visioner för att förmedla, verkställa och att entusiasmera kunden såväl som inåt i organisationen.

När du inte är ute och träffar kunder kommer du jobba nära oss andra, då främst våra affärsutvecklare och vår marknadsavdelning. 

Du kommer också:

Vi söker dig som:

Du blir en del av ett team som är baserat på våra kontor i Jönköping, Anderstorp och Borås. Vi gillar att göra kul saker tillsammans och tror också på en sund balans mellan jobb och fritid. Allt vi gör genomsyras av våra värderingar. värderingar vi tror att även du delar. På vårt Instagram-konto kan du få kika på hur vi har det på kontoret @toxicinteractivesolutions

Lön

Enligt överenskommelse

Arbetstid

Tjänsten är heltid 100%

Placeringsort

Tjänstens placering är Jönköping, Borås eller Anderstorp.

Är du intresserad?

Skicka din ansökan i ett mail till work@toxic.se med en beskrivning av vad du kan tillföra i rollen som beskrivs ovan.

Toxic är en etablerad och snabbväxande digital byrå med kontor i Jönköping, Anderstorp och Borås. Vi jobbar med meningsfull webb och digitalisering för organisationer och företag i alla branscher. Bland våra kunder finns DB Schenker, Nordic Wellness, SIA Glass, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Svenska Hem och många fler.

Öppna formulär

Tack för att du tog första steget!
Vi tar nästa steg och hör av oss till dig.

Dina uppgifter

Oj, nått gick fel! Kolla så alla fält blev korrekt eller kontakta oss via kontaktsidan.

Vägen till en stark digital närvaro

Vet du inte var du ska börja? Det vet vi. Ring oss eller kom och hälsa på, vi har gott (om) kaffe!

Klicka här

Tack för att du tog första steget!
Vi tar nästa steg och hör av oss till dig.

Det är här ditt nya projekt börjar.

Ge oss lite kött på benen kring vilken typ av projekt det gäller så hör vi av oss inom kort.

Webb

E-Handel

SEO

Varumärkesstrategi

Foto & Film

Webbanalys

PIM-system

Grafisk identitet

Intranät

Sociala Medier

Mobil & Webbapp

Google Ads

Beskrivning av projekt

Dina uppgifter
Oj, nått gick fel! Kolla så alla fält blev korrekt eller kontakta oss via kontaktsidan.