Systemutvecklare .NET till Borås

Vi söker drivna systemutvecklare som vill skapa it-lösningar som gör skillnad för våra kunder, till vårt kontor i Borås. Vi vill att du har minst 1-3 års dokumenterad erfarenhet av .NET och att du är redo att anta nya utmaningar.

undefined

Tycker du om att lära dig nya saker? Det gör vi också! Kunskapsdelning är vårt viktigaste verktyg för att klara av de utmaningar som vi ställs inför. Din personliga utveckling är något som vi värdesätter högt, och därför skickar vi dig gärna på kurser & utbildningar samt konferenser. Vi anordnar även Techdays och Freedom Friday med jämna mellanrum för att du ska få möjlighet till fördjupning inom ett område som du tycker är intressant.

Tycker du om att ha roligt på jobbet? Det gör vi också! Varje år reser vi med hela vårt team för att ha kul tillsammans och för att fira ett fantastiskt år. Vi startar även varje halvår med en Kick Off där vi gör en kul aktivitet tillsammans för att tagga inför kommande projekt. Tillsammans firar vi alltid våra framgångar och lanseringar, och på fredagar dricker vi en spännande fredagsöl för att runda av en bra arbetsvecka. I vårt spelrum med PS4 kan du ta en paus under dagen för att utmana en kollega i allt från FIFA och NHL till Towerfall. Vi gillar att ha kul tillsammans – ”WORK HARD, PLAY HARD” som vi säger.

Tycker du om att må bra? Det gör vi också! Därför erbjuder vi flextid, friskvårdsbidrag och 2 timmar friskvård i veckan under arbetstid. Vi värdesätter också att kunna erbjuda en arbetsplats där alla kan trivas och har möjlighet att utvecklas. Därför sitter vi i ett öppet kontorslandskap, men det finns också möjlighet att arbeta ostört i tysta rum. Hos oss kan du vara dig själv.

Allt vi gör genomsyras av vår vision om att vara den byrån som alla vill jobba på och alla vill jobba med.

Vi har flera intressanta projekt på väg in och lägger stor vikt vid person. Kompetens kring E-handel är meriterande.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära att:

Förutom att du vill och kan jobba med ovanstående så tror vi att du:

Du blir en del av ett team som är baserat på våra kontor i Jönköping, Anderstorp och Borås. Vi gillar att göra kul saker tillsammans och tror också på en sund balans mellan jobb och fritid.

På vårt Instagram-konto kan du få kika på hur vi har det på kontoret @toxicinteractivesolutions

Lön

Enligt överenskommelse

Arbetstid

Tjänsten är en heltid 100% med fast lön med tillträde snarast.

Placeringsort

Tjänstens placering är vårt kontor i Borås.

Är du intresserad?

Skicka din ansökan i ett mail till work@toxic.se med en beskrivning av vad du kan tillföra i rollen som beskrivs ovan.

Toxic är en etablerad och snabbväxande digital byrå med kontor i Jönköping, Anderstorp och Borås. Vi jobbar med meningsfull webb och digitalisering för organisationer och företag i alla branscher. Bland våra kunder finns DB Schenker, Nordic Wellness, SIA Glass, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Svenska Hem och många fler.

Oscar Meivert

Har du några frågor eller funderingar kring tjänsten Systemutvecklare .NET till Borås så kontakta mig gärna via telefon eller e-post

Oscar Meivert 072-402 32 53 oscar.m@toxic.se